Normális dolog, hogy a párom ennyire tőrődik a kislányommal?
Párommal öt évig éltünk együtt, született két gyerekünk.
Pár éve megromlott a kapcsolatunk elváltunk. Én összejöttem egy pasival terhes lettem tőle erre ő elhagyott, a kicsit nem volt szivem elvetetni. Még terhes voltam mikor újra kibékültem a volt párommal azaz a jelenlegivel, kislányom hat hónapos eteti, pelenkázza, tologatja a babakocsit, játszik vele. Sokan hülyének tartják amiért egy zabigyereket nevel. Ti mit gondoltok erről?
Számomra is elég meglepő. De azért olyat nem hiszem, hogy bele kéne magyaráznia idegeneknek hogy ezért cserébe eltartod vagy hogy kikényszeríted.
Eléggé beléd lehet zúgva, becsüld meg hogy ilyen mázlista vagy.
Vagy tarts népszavazást, és ha a faluban sokak szerint "nem normális", akkor hagyd el.
Kíbicnek semmi se drága.
A kedves ismerősöd még pedofíliával is vádolni fogja a párodat.
Nem is értem a kérdést. Mit lehet erről gondolni? Akik örökbe fogadnak, és sajátjuk ként szeretik a gyermeket, azok mind megvetendők?
Az nem merül fel benned, hogy gyerekszerető ember a párod?
Ilyen is van! Ritka igaz, mert férfi, de van ilyen is ahogyan óvóbácsi is van.
És nem a lakásért teszi, mert ennyi mindent nem kellene tennie, ha a maximumot hozza ki a helyzetből akkor azért teszi, mert szereti a gyereket, de nem azért mert pedofil.
Egyszerűen szeret téged és a gyerekedet is, meglátott téged a gyerekben, még akkor is, ha más férfitől van.
Nem elég, hogy felcsináltattad magadat,
nem elég, hogy ezek után nem azt a pasit szidod aki ott hagyott a gyerekkel,
hanem az elvált exedet, aki most már a három gyereket gondozza!!!
Hihetetlen, hogy egy ilyen rendes pasit kifog
egy ilyen idióta pi csa, mint amilyen ez az agyatlan kérdező?!!
Te nem érdemled meg ezt az embert.
De nyugodtan adj arra, amit mások mondanak, és ha szomszéd Mari néninek vagy a munkatársaidnak nem tetszik a "párod" képe, rúgd ki a fenébe, hadd menjen, amerre lát!!!
Folyt köv.:
Végül is nem ők vele együtt, hanem TE!
Ostoba tyúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!