Ez normális dolog a kislányommal?
7 hós mult a lányunk ,és már feláll ,édesen kapaszkodva ,nagyon sokat bömböl is!
A lényeg az hogy iszonyu sokat hisztizik mindenért ,de komolyan ,evés elött evés után , mostanában fürdés után is ,nem bír megmaradni a kiságyában sem ,csak ölben ,de az is ugy ha állunk vele ,ez mind szép és jó csak nagyon nehéz is a drágám 8,5 kg !
És egész nap kicsit megterheli a derekamat a kisfiam olyan jó volt hogy nem is igaz!
És ha eszünk elkezd sírni , persze mindig adunk neki egy két falatot!!Normális ez az éhenkórászság?
Volt valakinek ilyen gondja?
Sajna nem tudok érdemleges választ adni, de nálunk is így van. Kb 7 hónaposan kezdődött és még most is tart:( (most 9 hós és 10,5kg)
Nem tudom én sem hova tenni ezt a dolgot.
Mint nekem a ketteském. Ö ma 8 hós, és ö sem ül fel, hanem feláll mindenhol. Habár elég jól elvan mindig, föleg ha tesó ott van mellette. mikor elsö 2 foga jött akkor volt ilyen 3 napig.
de amúgy elvan.
mivel ö nem felül, hanem leül (vagy is állásból lehuppan a földre) ezért most rendeltem neki etetö széket mert amúgy is akkor kap enni mikor mi eszünk.
ja és már lépeget is kanappé mellett, képes 10 centis részt átlépni és átmenni egy másik bútorhoz. egyszerüen hihetetlen de szerintem a ketteskék ilyenek.
Én ugy tudom hogy minden baba a maga ütemében fejlődik ,ő egy fejlett baba nem tudok vele mit csinálni , ha felállt akkor felállt,!
Miért is kéne elvinni orvoshoz???
De ma megyünk az orvoshoz mert van a nyakán egy nagy vörös folt ,és majd megemlítem neki az állást!!
Hát igen nekünk is van bébikompunk ,de a lánykám nem szereti feszeng benne,sajnos a fiam sokat volt annak idején benne!!
Tényleg lehet azért lábujjhegyezik a fiam??
Kettes vagyok.
lábújhegyezés lehet a komptól ez akkor rossz ha képtelen talpon járni és cska lábújhegyezik, ennek kb 12 hós korra el kell tünnie.
Evésröl még annyit, hogy én nem adok többet mint 200 gramm a lányomnak. azért nem mert ö is mindent megenne, amit a szájába adok. de ha kevesebbet adok sem sír.
ekkor már lehet túletetni a gyerekeket, és ha most elindul a túlsúly soha nem lesz vége. nekem apósom gyerekorvos és egyik fö szaka a gyerekétkeztetés. habár messze lakik tölünk, de megállás nélkül hallgatom a sztorikat a túlsúlyos gyerekekröl. sajnos a szülök észre sem veszik, hogy a gyerek képes dupla adag ennivalót enni, pedig nincs is rá szüksége. így én próbálok egészséges ételt adni neki, és mindenképpen határt húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!