Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális dolog? (többi lent)

Ez normális dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Főleg anyák válaszát várom,de másokat is szívesen meghallgatok.

Rendszeresen bántalmaz a saját anyám pitiáner dolgokért. pl. Egyszer eggyik ismerősünnek mondta,hogy a Class fm-en xy számot hallotta és ilyen meg olyan. Erre mondom,hogy az nem az a csatorna volt hanem music fm. Minden rendben ment majd amikor kettesben voltunk a konyhába felpofozott és megtépet,hogy mit gondolok én ,hogy meghazzutolom őt.

De volt olyan amikor hátbavágott egy seprűvel és utána nem kaptam levegőt. Meg egyszer megtépett utána rávágott a hátamra úgy hogy alig kaptam levegőt aztán blenyomta a fejemet az ágyba. És még sorolhatnám.

Anyák , Apák ... ez normális dolog szerintetek? Ti is így nevelitek a gyereketeket.

Normális válaszokat légyszi!

14L

#bántalmazás #nevelési mód
2013. aug. 13. 15:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Mélyebb okai vannak ezeknek a dolgoknak, kétlem, hogy a semmiségek miatt támadna...Sajnálatos, hogy van ilyen...:S
2013. aug. 13. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez abszolút nem normális.

Apád mit szól hozzá?

2013. aug. 13. 15:53
 3/19 anonim ***** válasza:
Atya ur isten!! Hát én rácsapnék a gyerekemre, ha nem ugy viselkedne, pl. hisztériázik, v agy tényleg olyasmi lenne a dolog, de nem ilyenért!!! Nincs valaki akihez tdnál fordulni segitségért??
2013. aug. 13. 15:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyád idegileg leamortizált ön és közveszélyes figura. Valószínűleg nem veled van gondja, te csak az áldozat vagy akin kitölti a dühét.
2013. aug. 13. 15:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak komoly idegrendszeri, mentális problémái vannak. Azt nem tudod, hogy ezeknek mi lehet az okuk?
2013. aug. 13. 16:08
 6/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy ezen a rádiós eseten miért húzta fel magát ennyire, piti dolog volt. Valószínűleg saját magával van baja és így adja ki a feszültséget. Ez egyáltalán nem helyes. Szokott utána bocsánatot kérni, megbánja amit tesz veled??
2013. aug. 13. 16:12
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszookat!

Apám reggel 6-kor elmegy dolgozni majd este jön haza. És akkor általában nagyon elfárad és alszik. Többnyire nincs itthon. De amikor elkap egy veszekedést akkor természetesen anyának van igaza,pedig azt sem tudja miről beszélünk. Aztán meg azt mondja,hogy neki mindegy csak maradjunk csöndben és ne veszekedjünk.

Honnan, kitől kérjek segítséget? Senkitől nemtudok.

Egy fél év mulva kell választanom,hogy melyik középiskolába menjek. Ez az egyetlen reményem és esélyem,hogy idő előtt elkerüljek itthonról. Ezért úgy döntöttem,hogy Zánkára megyek egy szakközépbe. Én budapesti vagyok. szóval ez elég messze lesz. És mikor hétvégente haza jövök nem igen lesz rá ideje anyámnak ilyeneket tenni. Durván hetente jön rá az idegbaj.

2013. aug. 13. 16:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Soha nem kér bocsánatott vagy ilyenek!
2013. aug. 13. 16:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagy a feszültség itthon,mert nekünk is hitelünk van a házunkra. És rengeteg pénzt fektettünk bele eddig. Budaörs legdrágább helyén lakunk egy védett környzeetben. Amikor ide költöztünk (15éve) ez volt budaörs leg elhanyagoltabb helye,mert akkor még nemtudták,hogy milyen szép ez a környezet ami körülveszi ezt a környéket. Emiatt itt nagyondrága minden telek és ingatlan. Valamilyen szinten ez nekünk jobb ,mert 3/4 részét elviszi a bank az árnak. De ha magasabb az ár több marad nekünk. De nemszeretnénk eladni a házat. És nagy a stressz. Jönnek a számlák. 2-300.000 forintos csekkek. És még 30 évig kéne ezt fizetnünk. de már elég volt.. és anyám és apám is nagyon ideges emiatt.. minden nap.
2013. aug. 13. 16:19
 10/19 anonim ***** válasza:
nálunk az volt az utsó, hogy bántalmazás közben elkaptam minkét csuklóját, és erősen szorítottam körömmel majdhogynem vérzett, mire anya tesom felé fordult és azt mondta, nézd meg akar ölni a gyerek, erre tesom megszólalt, hogy önvédelemből tette. az volt az utolsó hogy bántalmazott minket.
2013. aug. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!