Ez normális dolog? Lehet rajta változtatni?
Ha egy "anya" azt mondja a lányának, hogy a testéből fog megélni, mert nem jó matekból, az halott ügy.
Nem tudom, érdemes-e görcsölnöd azon, hogy megváltozzon. Sok esélyt nem látok rá. Inkább kezd el élni az életed, és ne foglalkozz vele, mit mond.
Utolso! Mert az szerinted olyan egyszeru, hogy azok utan leuljon az anyjaval beszelgetni? Ebbol is latszik, hogy halalbiztos a csaladi hattered.. Ugy meg persze nagyon konnyu pofazni.
Kerdezo! Velem az apam jatszotta ezt el, ugyanezekkel a szavakkal, es akkor valami meghalt bennem, mert a kezdetek ota nagyon apas voltam. Akkor voltam kb. 14-15eves, most vagyok 19, de azota sem lattam, nem beszeltem vele. En ugy erzem hogy azaz ember szamomra egy senki.. (A szuleim elvaltak mert apam egy mocskos alkoholista..) Az a mondtat kellett nekem ahhoz hogy lokest adjon az elethez, es felfogjam a dolgok ertelmet. Azota voltam kint Rotterdamban nyaralni, es azon az even ismertem meg a mostani paromat akivel lassan 1eve boldogok vagyunk. Anyueknal jo mert nem bant senki, de azt a mondatot soha nem fogom elfelejteni..! Gondold at hogy neked azok utan meg eri-e barmirol is beszelned anyuddal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!