Ez normális dolog? (többi lent)
Főleg anyák válaszát várom,de másokat is szívesen meghallgatok.
Rendszeresen bántalmaz a saját anyám pitiáner dolgokért. pl. Egyszer eggyik ismerősünnek mondta,hogy a Class fm-en xy számot hallotta és ilyen meg olyan. Erre mondom,hogy az nem az a csatorna volt hanem music fm. Minden rendben ment majd amikor kettesben voltunk a konyhába felpofozott és megtépet,hogy mit gondolok én ,hogy meghazzutolom őt.
De volt olyan amikor hátbavágott egy seprűvel és utána nem kaptam levegőt. Meg egyszer megtépett utána rávágott a hátamra úgy hogy alig kaptam levegőt aztán blenyomta a fejemet az ágyba. És még sorolhatnám.
Anyák , Apák ... ez normális dolog szerintetek? Ti is így nevelitek a gyereketeket.
Normális válaszokat légyszi!
14L
Nem normális édesanyád viselkedése, ilyet nem lehetne megcsinálni senkivel, nem ám egy 14 éves kislánnyal.
Próbáld meg elkerülni, amíg nem tudsz kollégiumba menni. Ha más is a véleményed mint az Övé, beszéld ki magadból inkább barátoknak, de ne menj szembe anyuddal, mert abból amit írsz nem úgy tűnik, hogy bírná az ellenkezést. Kitartás, az új suliig húzd meg magad kicsit.
Köszönöm a válaszokat!
Igen én is seltettem,hogy ez nem normális viselkedés vagy nevelési mód. Csak kíváncsi voltam,hogy más szülők is így nevelik a gyerekeiket(?!). De megnyugtató,hogy nem. Mosmár biztos vagyok benne,hogy nem normális.
Köszönöm a segítséget!
Továbbra is várom mások hozzászólását, az eddigieket meg köszönöm! :)
Azt mondta,ha én ebbe a suliba akarok járni akkor ő nem fog megakadájozni benne.
Van egy 11 éves hugom, 15 és 27 éves bátyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!