Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális dolog? (többi lent)

Ez normális dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés

Főleg anyák válaszát várom,de másokat is szívesen meghallgatok.

Rendszeresen bántalmaz a saját anyám pitiáner dolgokért. pl. Egyszer eggyik ismerősünnek mondta,hogy a Class fm-en xy számot hallotta és ilyen meg olyan. Erre mondom,hogy az nem az a csatorna volt hanem music fm. Minden rendben ment majd amikor kettesben voltunk a konyhába felpofozott és megtépet,hogy mit gondolok én ,hogy meghazzutolom őt.

De volt olyan amikor hátbavágott egy seprűvel és utána nem kaptam levegőt. Meg egyszer megtépett utána rávágott a hátamra úgy hogy alig kaptam levegőt aztán blenyomta a fejemet az ágyba. És még sorolhatnám.

Anyák , Apák ... ez normális dolog szerintetek? Ti is így nevelitek a gyereketeket.

Normális válaszokat légyszi!

14L

#bántalmazás #nevelési mód
2013. aug. 13. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem normális édesanyád viselkedése, ilyet nem lehetne megcsinálni senkivel, nem ám egy 14 éves kislánnyal.

Próbáld meg elkerülni, amíg nem tudsz kollégiumba menni. Ha más is a véleményed mint az Övé, beszéld ki magadból inkább barátoknak, de ne menj szembe anyuddal, mert abból amit írsz nem úgy tűnik, hogy bírná az ellenkezést. Kitartás, az új suliig húzd meg magad kicsit.

2013. aug. 13. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnálatos hogy ez a helyzet. Igen nem normális de ezt te is tudod. Miért kell ilyet kérdezni ?
2013. aug. 13. 16:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez nem normális, jelentsd fel.
2013. aug. 13. 17:23
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen én is seltettem,hogy ez nem normális viselkedés vagy nevelési mód. Csak kíváncsi voltam,hogy más szülők is így nevelik a gyerekeiket(?!). De megnyugtató,hogy nem. Mosmár biztos vagyok benne,hogy nem normális.

Köszönöm a segítséget!

Továbbra is várom mások hozzászólását, az eddigieket meg köszönöm! :)

2013. aug. 15. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom,hogy így kell felnõnöd,én is hasonló múlttal rendelkezem. Amit tanácsolok,hogy ne ellenkezz anyáddal,kerüld a konfliktust! Mit szól ahhoz,hogy kollégista leszel? Felnõttkorodra rendezõdni fog a helyzet. Van testvéred?
2013. aug. 18. 09:32
 16/19 A kérdező kommentje:

Azt mondta,ha én ebbe a suliba akarok járni akkor ő nem fog megakadájozni benne.

Van egy 11 éves hugom, 15 és 27 éves bátyám.

2013. aug. 19. 15:38
 17/19 anonim válasza:
gyermekjóléti intézménybe bemenni, szólni egy családgondozónak, hogy milyen problémád van. Kérd, hogy ne derüljön ki, hogy te szóltál, mert félsz, hogy megint kapni fogsz. Családon belüli bántalmazásnak vagy kitéve. Az kell, hogy megszokd ezt a mintát, és majd egy jövőbeni párkapcsolatban is eltűrd, hogy üssenek. Ne félj segítséget kérni!
2013. aug. 26. 17:33
 18/19 A kérdező kommentje:
És a gyermekjóléti központban mit tudnak tenni ez ellen? .. szerintem semmit. Nem tudják a szülők gondolkozását megváltoztatni.. sajnos
2013. nov. 3. 14:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem, de téged ki tudnak szakítani ebből a környezetből.
2013. nov. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!