Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Haragudnál ha valaki nem adna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál ha valaki nem adna ajándékot/pénzt az esküvődön? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
48%
"Haragudni nem haragudnék, de talán rosszul esne.
2012. nov. 19. 12:09
 2/66 anonim ***** válasza:
52%
Volt ilyen, nem is egy, egyik az anyósom, másik a sógorom, aki a tanú is volt. Anyósom az esküvőbe se szállt be egy fillérrel sem, adni sem adott egy kanyit sem. Hogy reagáltam? Sehogy, jobb, ha nem kommentálom a dolgot. Amúgy meg, ha valaki csak barát vagy ismerős, és nem tud nagyobb összeget adni, illik legalább a fejadagját kifizetni,hogy ne az ifjú pár költsön még rá. Ennyi esze legyen mindenkinek.
2012. nov. 19. 12:10
 3/66 anonim ***** válasza:
84%
Én személy szerint nem haragudnék. Nem azért hívom meg a családot, vendégeket mert pénzt ajándékot várok tőlük, hanem azért, hogy együtt ünnepelhessem meg velük az addigi életem egyik legszebb napját. Az, hogy valaki ad ajándékot, pénzt, ki többet, ki kevesebbet ők döntik el, az egy plusz. Valamint nem mindenki teheti meg, hogy x összeget csak úgy odaadjon nekem/nekünk, vagy ajándékokat vegyen.
 4/66 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy,nem a pénzért és az ajándékért hívtam el őket, nem is számoltunk azzal, hogy "úgyis visszajön az esküvő ára".
 5/66 anonim ***** válasza:
90%

Nem esne jól, az biztos.

Nálunk van olyan rokon, aki 7 éve munkanélküli, alkalmi munkákból és közmunkából él.

Ő pl egy kb. 1000 Ft-os szélcsengőt ajándékozott, nem volt többre pénze, de nem jött üres kézzel.

Nem is rótta fel neki senki, azóta is kedvencem az a csengő.

2012. nov. 19. 12:11
 6/66 anonim ***** válasza:
82%

Én nem haragudnék meg, nem az ajándékért hívjuk meg az embereket, hanem azért, mert fontosak számunkra, és szeretnénk, ha velünk lennének ezen a fontos napon!

A 99% úgy is hoz valamit, miért haragudnék, ha valakinek épp nem úgy alakul?! Nem egy embert ismerek, akinek még a kajára is spórolnia kell a hónap végén...

2012. nov. 19. 12:14
 7/66 anonim ***** válasza:
44%
Az ajkam elé emelném a kezem és azt sziszegném,hogy ez micsoda orcátlanság.
2012. nov. 19. 12:16
 8/66 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk volt ilyen, nem haragudtam érte. A saját szabad akaratomból hívtam meg őt, és vendégségbe, nem egy belépőjegyes eseményre. Nekem az volt az ajándék, hogy ő is ott volt.
2012. nov. 19. 12:17
 9/66 anonim ***** válasza:
85%
Miért haragudnék, ha megtisztel engem azzal, hogy eljön az esküvõnkre, akkor nem kell esküdni, ha pénzbe kerül nekem és a násznéptõl várom el, hogy fizessék ki,amivel megkinálom õket. Ha vendégként jönnek a lakásba ebédre vagy bármire azt sem fizetettem ki.
2012. nov. 19. 12:19
 10/66 anonim ***** válasza:
74%

ma 12:10

Hát elég szomorú ha valakit meghívnak egy lagziba és az ifjú pár elvárja hogy aki nem visz ajándékot az fizesse ki a kajáját és piáját. Nincs ennél szánalmasabb dolog szerintem.

Én nem azért csinálok lagzit hogy a végén benyújtsam a számlát, hogy ennyibe került 1 adag. Ha nem tud hozni ajándékot, nem baj. A lényeg hogy a meghívásomra eljött, és velem örül a nagy napomon.

Én személy szerint el se mennék olyan esküvőre ahol elvárják vagy azt hiszik illik kifizetni az étkezésemet.. Az ilyen minek csinál lagzit??

2012. nov. 19. 12:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!