Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik-e csak ajándékot adni egy lagziba de pénzt nem?
Az ajándék amit vettünk lehet furcsán hangzik de a vőlegény már régota vágyik egy jó sátorra. Egy nagyon jó minőségű,2 személyes sátrat vettünk a párommal , de még egy másik meghivott is szeretne a felét kifizetni az árnak és igy az ajándékot: én, a párom, és a barátunk adna- az értéke olyan 200euro.
Nem lenne-e kevés? mert pénzt is szoktak adni szerintem nagyobb lakziknál, ugyebár a kaja stb stb pénzbe kerül.
A másik amit még megemlítenék hogy 2010be volt a mi esküvőnk a párommal és az a személy aki meghívott minket(barátunk), nem jött el a mi lakzinkra, ami egy kicsit rosszul is esett.
Mi most külföldön lakunk tehát az elvárások is nagyobbak tőllünk gondolom én. Szerintetek ?
200 euró az több mint 50 ezer
hármótoknak tökéletesen elég
Ha ő el se ment a ti esküvőtökre, akkor tökéletesen elég az ajándék.
Lassan már gazdasági / pénzügyi összejövetelnek is hívhatnánk a lagzikat.
Az eszem megáll: "mert pénzt is szoktak adni szerintem nagyobb lakziknál, ugyebár a kaja stb stb pénzbe kerül. " Értsük már meg könyörgöm, hogy akinek nincs rá fedezete az ne csináljon nagy csinnadrattát. Mi az, hogy a fogyasztásod rendezed?
Úgy kell oda-adni, és olyan névjegykártyát, olyan köszöntő szöveggel kell hozzá készíteni, hogy abból kitűnjön, hogy a barátotokkal közösbe adjátok. Azt a pénzt amit a haver szán ebbe, azt pedig szépen zsebre teszitek.
Esküvőre vagy ajándék, vagy pénz, de a kettő együtt nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!