Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A sogorom eskuvojere kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sogorom eskuvojere kellene ajandekot kuldenem?

Figyelt kérdés
A ferjem holnap utazik a batya eskuvojere. Meghivtak? Hat egyik este amikor haza mentem a munkabol a ferjem pont vele beszelt es mondta nekem -kepzelt elveszem .... felesegul- en gratulaltam es ennyi. A beszelgetes vegeztevel a ferje mondta hogy kerdeztek engem is akar magaval vinni? Messze lesz az eskuvo vizum szukseges) es a jegy is eleg draga). De ezt nem tekintettem meghivasnak!! A jegyet persze magam fizettem volna es a vizum sem egy lehetettlen dolog. Illene valami ajandekot kuldenem?? Tavaly nyaron voltak nalunk vendegsegbe ( en inteztem nekik a vizumot) csokit hoztak nekem meg egy parfumot.
2012. jún. 20. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én küldenék nekik egy ilyen esküvői képeslapot "Sok boldogságot" vagy valami hasonló felirattal és kész. 24N
2012. jún. 20. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég egy szép gratulációs képeslap.
2012. jún. 20. 19:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Én tuti elkísérném a férjemet, aztán még ráhúznék egy két napot nyaralásszerűen. Természetesen nem az ifjú párnál és annak költségére. Csak úgy magamtól.

Nyilván megkérdezték a férjed hogy te is mész e, mert nem tudhatják hogy álltok anyagilag, meg tudjátok e engedni ezt az utat. De én úgy érzem igen akkor meg menj.

Mondjuk mi össze vagyunk nőve, eszébe sem jutna nélkülem menni.

2012. jún. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!