Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha "csak" templomi esküvőre hívtak, de a lagziba már nem, akkor illik vinni ajándékot? Ilyen esetben mikor adjam át?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 13:05
1/17 anonim válasza:
Én csak akkor adnék nászajándékot, hogyha közeli rokon/barát esküvője lenne.
2/17 anonim válasza:
ez attól függ, ki hívott meg. De ált. csak azok ajándékozgatnak, akik lagziba is mennek.
4/17 anonim válasza:
Mi voltunk ilyen esküvőn, tényleg attól függ hogy ki hívott meg. Mi nem vittünk ajándékot.
5/17 anonim válasza:
Ja, de ha meg olyan közeli rokon/barát lenne hogy illene ajándékot vinned így is, akkor valószínűleg nem csak a polgárira lennél meghívva. Szóval szerintem nem kell vinned.
Előző (13:14es) voltam.
6/17 anonim válasza:
Nem kell ajándékot vinned akkor.
7/17 anonim válasza:
Nem, ilyenkor nem szoktak adni. Ha mégis, akkor csak valami jelképeset. De nagy dolgot nem kell, azt akkor szoktak, amikor lagziba is megy az ember. Ha nem adsz, az sem gond.
8/17 A kérdező kommentje:
Egy kedves csoporttársnőm hívott meg, akivel jóban vagyok (külön programokra nem nagyon jártunk/járunk együtt, sokat beszélgetünk, az egyetemen találkozunk, mindig tudunk egymásról). Még egyetemisták vagyunk, szóval nyilván nem nagy dologra gondoltam, csak lehet, hogy illene valami kis apróságot vinnem (esetleg a többi csoporttársnővel közösen), csak akkor sem tudom, hogy mikor kéne átadni. Vagy ilyenkor tényleg nem szoktak vinni? A meghívón a templomi időpontja és helye van, és nem említette a lagzit, ezért gondolom, hogy oda csak szűkebb kört hívnak.
2012. jún. 21. 13:18
10/17 anonim válasza:
nem kell. bármit vinnéd, azt akkor hurcolnák lagzira, fotózásra? hidd el, nem is örülne neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!