Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Haragudnál ha valaki nem adna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudnál ha valaki nem adna ajándékot/pénzt az esküvődön? Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 12:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
81%
Én a magam részéről nem tartottam számon, hogy ki mit hozott az esküvőnkre, ki hány forintot adott. Még az is lehet, hogy volt, aki eljött, de nem adott semmit. És akkor mi van? Szörnyű, hogy ennyire el van anyagiasodva a világ.
2012. nov. 19. 14:52
 32/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem hivok olyan embert akit nem látok szivesen a lagzin.

A koszorúslányomat úgy kértem fel,hogy tudtam mindent mi álunk,ruháját,sminkét,mert szegény volt,melót keresett,sokszor segitettem ki.Le is szögeztem,hogy eszébe ne jusson venni semmit,ezért ne kérjen kölcsön.

Értékesebbet kaptunk,drótból font ékszertartót a két gyűrűnek külön tartóval,csodaszép,lelakkoztam,most is használjuk,nem került semmibe,csak időbe.

2012. nov. 19. 15:00
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem haragudtam, mert aki nem hozott ajándékot (kb 3 ember) az külföldről jött hogy ott lehessen, nekem ez elég ajándék, azért hívtam meg őket mert a társaságukra vágytam. Bár én fordított helyzetben vittem volna legalább egy bort vagy valami jelképes kis ajándékot, de mindegy, külföldön lehet hogy ez nem is szokás.

Az már inkább rosszulesett (nem is magam, hanem a férjem miatt), hogy anyósom nem hogy nem adott ajándékot (nem pénzt! Egy üveg pezsgő vagy egy csoki is elég lett volna!), és még a vacsorára se jött el, mert nem volt kedve. Szerintem felháborító, hogy a saját gyerekét ennyivel nem tiszteli meg. Persze ő tudja, amúgy elég kaka is az élete mert senkivel nem képes rendes kapcsolatban lenni, úgyhogy végső soron az ő baja.

2012. nov. 19. 16:04
 34/66 anonim ***** válasza:
78%
Nem haragudnék. Nem azért hívok meg bárkit is az esküvőmre, hogy pénzt vagy nászajándékot adjon. Azért hívom meg, mert szeretném, ha velem örülne a nagy napon. Persze, örülök neki, ha nem érkezik üres kézzel.
2012. nov. 19. 17:08
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

nekem olyan nem volt. Apukám, de ő állta az esküvő felét. Viszont volt olyan "kolléga" férjem részéről, akinek le volt foglalva a szállás, a kaja, és ő az esküvő reggelén nem jelent meg azon a találkozón, ahol a többi baráttal jött volna autóval. Hát, neki nem volt pénze. Akkor sem nekünk szólt, hanem a sofőrnek küldött SMS-t!, hogy nem tud jönni. 6 hónappal előtte tudták, ingyen utazott volna, és nem volt 5000 Ft-ja, hogy eljöjjön. Még a pénz sem érdekelt volna, de hogy potyára fizettem ki kb. 15000 Ft-ot, + még egy másik ilyen is volt, mintha összebeszéltek volna, tehát összesen kb. 30.000 Ft-ról beszélünk. Az volt a legbosszantóbb, hogy ebből még két másik embert szívesebben láttam volna, mint őket.

Én fel akartam hívni őket, amikor ezt megtudtam, de nem vették fel a telefont, azóta sem vagyok hajlandó velük beszélni.

2012. nov. 19. 18:49
 36/66 anonim ***** válasza:
76%
utolsó vagyok, már csak azért sem lettem volna dühös, mert 250km-t kellett utazni, ezért fizettük a szállást, tehát volt, akinek sok lett volna az utazás és a pénz is, de hogy át is veri a fejünket, és azt mondja, hogy nem volt pénze??? hát bocsi, jobb kifogást kellett volna kitalálni és nem aznap reggel szólni.
2012. nov. 19. 18:50
 37/66 anonim ***** válasza:
83%

egy kicsit meglepődtem most,mert azt gondoltam,hogy ez mindenkinek alap,hogy ha meghívnak vendégségbe v. lagziba akkor illik valamit vinni...!

nekem eszembe nem jutna,üres kézzel beállítani..

2012. nov. 19. 19:09
 38/66 anonim ***** válasza:
89%
Üres készen nem illik sehova vendégségbe menni. De ma már nagyon sok esküvő elég nagy pénzéhesség van, azért a menyasszony "milliós" esküvői ruháját nem a vendégeknek kell visszafizetni.
2012. nov. 19. 19:14
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt olyan, aki nem tudott hozni sem ajándékot, sem pénzt. Nem is akartak eljönni éppen ezért. Én győzködtem őket az esküvő előtt pár nappal, hogy ettől még jöjjenek el nyugodtan. A menyasszony táncnál sem álltak be, nem volt ebből gond, senki nem tette szóvá. Nem is értem, hogy miért lenne ez gond, nem azért hívtuk őket, hogy tejeljenek. Hoztak jókedved, vidámságot, jókívánságot. Mi sem vagyunk gazdagok, szóval a pluszpénz jól jött volna, de még jobb volt, hogy együtt élhettük át ezt a szép napot. Talán azért is értettük meg őket, mert mi is szegények vagyunk.
2012. nov. 19. 19:21
 40/66 anonim ***** válasza:
47%
Akármit mondtok ez nagy parasztság. Ha nincs pénze akkor ne jöjjön el a lagzira csak a templomba, nincs harag. De elmenniu, enni, inni, mulatni és nem fizetni semmit, még a saját fogyasztást sem a legnagyobb bunkóság a világon.
2012. nov. 19. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!