Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire haragudnál meg, ha rájönnél, hogy a párodnak vannak titkos pénz tartalékjai?
Házasságban éltek?
Biztos rosszul esne, hogy titkolózik, de persze a saját pénzéből (miután rendeztétek a havi kiadásokat) oda gyűjt, ahova akar.
Tudod a mai világban egy dolog csak a szerelem, az ember nehogy azon kapja magát hogy csupasz seggel az utcán van. Gyűjts te is, sose tudod mikor lesz rá neked vagy nektek szükségetek.
"Házasságban éltek?
Biztos rosszul esne, hogy titkolózik, de persze a saját pénzéből (miután rendeztétek a havi kiadásokat) oda gyűjt, ahova akar.
Tudod a mai világban egy dolog csak a szerelem, az ember nehogy azon kapja magát hogy csupasz seggel az utcán van. Gyűjts te is, sose tudod mikor lesz rá neked vagy nektek szükségetek."
Ennek így semmi értelme sincs, mert minden számla közös válás ésetén, akármennyire is "titkos", ugyanis a házasság vagyonközösség jogilag.
Bankszámláért haragudnék.
Közös számlánk van,viszont mindig többet veszünk le mint ami kell,tudom hogy van 100-200ezer közötti összeg nála,mikor hol.
De igazából ez kb arra jó,hogy vesz nekem ajándékot,és nem látom előre hogy mennyi az értéke,illetve ha elfelejt levenni,akkor onnan kivesz.
2-es vagyok.
Kedves 3-as pont azért kérdeztem, mert ha igen a válasz, jogilag mindegy hova gyűjt.
Egyébként kérdező, ha te elkezdenél gyűjteni sem azzal a céllal gyűjtenél, hogy na ez az enyém lesz, a Józsinak nem adok belőle. Lehet úgy alakul, hogy ebből lesz lagzitok, ebből vesztek lakást, vállaltok gyereket. Nem feltétlenül kell abból kiindulni, hogy azt a pénzt csak magának akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!