Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire haragudnál meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire haragudnál meg, ha rájönnél, hogy a párodnak vannak titkos pénz tartalékjai?

Figyelt kérdés
Évek óta közös kassza, a másik fél kezeli a pénzt és egy bizonyos összeget( nem túl magas összeg, amit a havi kiadásoknál meg sem érez a másik ) egy olyan számlára utal át, amiről csak ö tud.
2014. márc. 13. 14:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon megharagudnék, mert mi is vállaltuk a közös kasszát. Szerintem rögtön meg szűntetném a közösködést, vagy én is nyitnék ugyanígy egy számlát.
2014. márc. 13. 14:56
 2/22 anonim ***** válasza:
41%

Házasságban éltek?

Biztos rosszul esne, hogy titkolózik, de persze a saját pénzéből (miután rendeztétek a havi kiadásokat) oda gyűjt, ahova akar.

Tudod a mai világban egy dolog csak a szerelem, az ember nehogy azon kapja magát hogy csupasz seggel az utcán van. Gyűjts te is, sose tudod mikor lesz rá neked vagy nektek szükségetek.

2014. márc. 13. 14:57
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

"Házasságban éltek?

Biztos rosszul esne, hogy titkolózik, de persze a saját pénzéből (miután rendeztétek a havi kiadásokat) oda gyűjt, ahova akar.

Tudod a mai világban egy dolog csak a szerelem, az ember nehogy azon kapja magát hogy csupasz seggel az utcán van. Gyűjts te is, sose tudod mikor lesz rá neked vagy nektek szükségetek."

Ennek így semmi értelme sincs, mert minden számla közös válás ésetén, akármennyire is "titkos", ugyanis a házasság vagyonközösség jogilag.

2014. márc. 13. 15:02
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Fogalmam sincs mi a jelentősége, a feleségemnek is van valami valutaszámlája, amit én nem látok és nem kezelek, de nem is érdekel, mennyi van rajta. Nekem is van kétféle megtakarítási számlaszámom, amit külön, konkrét célra kezelek. Egyébként meg közös kasszán vagyunk, sok-sok év óta. De ettől még lehet valamilyen okból külön számlánk is. Ha együtt fogy el a pénzünk, hát együtt fogy el. A fizetésünk közös számlára megy, abból élünk közösen.
2014. márc. 13. 15:02
 5/22 anonim ***** válasza:

Bankszámláért haragudnék.

Közös számlánk van,viszont mindig többet veszünk le mint ami kell,tudom hogy van 100-200ezer közötti összeg nála,mikor hol.

De igazából ez kb arra jó,hogy vesz nekem ajándékot,és nem látom előre hogy mennyi az értéke,illetve ha elfelejt levenni,akkor onnan kivesz.

2014. márc. 13. 15:03
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem élünk házasságban... Én szeretnék fére tenni egy kicsit, csak nem tudom, hogy reagálna a párom, ha "lebuknák"...
2014. márc. 13. 15:03
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Félned kell a párodtól, kérdező? Nem tudod, hogy reagálna? Hát ki tudja rajtad kívül?
2014. márc. 13. 15:05
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

2-es vagyok.

Kedves 3-as pont azért kérdeztem, mert ha igen a válasz, jogilag mindegy hova gyűjt.

Egyébként kérdező, ha te elkezdenél gyűjteni sem azzal a céllal gyűjtenél, hogy na ez az enyém lesz, a Józsinak nem adok belőle. Lehet úgy alakul, hogy ebből lesz lagzitok, ebből vesztek lakást, vállaltok gyereket. Nem feltétlenül kell abból kiindulni, hogy azt a pénzt csak magának akarja.

2014. márc. 13. 15:07
 9/22 anonim ***** válasza:
Én nyiltan megmondanàm, egyszer. Ha esetleg 5 év múlva kiderül , én szóltam csak nem emlegettem naponta.
2014. márc. 13. 15:08
 10/22 A kérdező kommentje:
Pont a baba miatt szeretnék gyüjteni...
2014. márc. 13. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!