Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire haragudnál meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire haragudnál meg, ha rájönnél, hogy a párodnak vannak titkos pénz tartalékjai?

Figyelt kérdés
Évek óta közös kassza, a másik fél kezeli a pénzt és egy bizonyos összeget( nem túl magas összeg, amit a havi kiadásoknál meg sem érez a másik ) egy olyan számlára utal át, amiről csak ö tud.
2014. márc. 13. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%

Hat ha az o penzebol akarsz magadnak gyujtogetni, akkor felhetsz is! Engem sem zavarna ha a paromnak van sajat megtakaritasa amig a sajat penzebol tesz felre.

De az pl h a no nem dolgozik, otthon van, de minden honapban lecsippent 30ezret maganszamlara, azt nem nagyon toleralnam.

2014. márc. 13. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Én nem külön számlára tettem a pénzt hanem csak eldugtam.Azt is leírom miért.

Szóval nyáron nekünk jóval több a pénzünk mint ősszel,télen és én májustól elpakolásztam egy-egy kisebb összeget ahogy éppen lehetett,mégpedig azért mert az előtte lévő években megfigyeltem,hogy március körül nincs miből élnünk.A férjem ezt nem tudta csak mikor megint eljött a március és kezdtünk nagyon kifogyni.Na ekkor jöttem én a nem kevés eldugott pénzzel.Jó kis meglepi volt,és nagyon örült neki,csak nem értette,hogy tudtam megoldani úgy a nyár folyamán,hogy ő nem vette észre.Hát spórolással!Azóta most ott tartunk,hogy ő is pakol el és én is és mikor arra kerül a sor nevetünk rajta,hogy melyikünk rakott el többet.

Mielőtt valaki beleköt,tudom tehetnénk egy helyre meg akármi de ez így jó kis játék.

2014. márc. 13. 15:10
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt meg h a gyereknek teszel felre nem ertem miert kene titkolni.
2014. márc. 13. 15:11
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Hát gyűjts a maradék pénzedből-ha marad-, ki tartott vissza?! Bár azt hiszem a babára nem egyedül kell valamelyik szülőnek gyűjteni, ez közös elhatározáson ( a gyermekvállalás) és ha kell közös spóroláson kell hogy alapuljon.
2014. márc. 13. 15:12
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Látom, itt van olyan, aki úgy gondolkodik, hogy "az én pénzem meg az ő pénze". Így elég nehéz lehet együttélni, azt hiszem. Nálunk csak mi pénzünk van, független attól, hogy ki kereste. Ugyanis ezért vagyunk család, meg vagyonközösség.
2014. márc. 13. 15:15
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
En örülnék, ha lenne titkos pénze, mert tudnám,hogy ért a megtakaritáshoz, de szerintem a férjemnek eszébe sem jutna ilyesmi.
2014. márc. 13. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Minek szaporodni egy olyan kapcsolatban, ahol még a legalapvetőbb dolgokat sem tudjátok megbeszélni???
2014. márc. 13. 15:17
 18/22 anonim ***** válasza:
51%

megharagudnék

nem azért, mert nem lehet zsebpénze, hanem azzal van baj, hogy elhallgatta

sőt visszaélt a azzal, hogy ő kezeli a pénzt.

nálam ez annyira komoly lenne, hogy elgondolkodnék a kapcsolatunkon, és ezt neki is megmondanám...

2014. márc. 13. 16:55
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Mi a baj ezzel? Mindenkinek jár egy kis külön pénz, amit a saját dolgaira költhet el. És hogy elkölti, vagy gyűjti, az MAGÁNÜGY.
2014. márc. 13. 17:46
 20/22 anonim ***** válasza:

na, én pont ezért nem szorgalmaztam soha a közös kasszát.

szerintem nem lenne etikus dolog, hogy a párom pénzét költöm, amiért ő dolgozott meg.

nálunk mindkettőnknek van megtakarítása, nem titkos sem az összeg sem a cél, amire gyűjtünk, de nem vájkálunk nyakig a másik bankszámlájában.

a nagy közösködésnek eddig csak az árnyoldalait láttam ismerősi körben.

2014. márc. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!