Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire haragudnál meg, ha rájönnél, hogy a párodnak vannak titkos pénz tartalékjai?
Hat ha az o penzebol akarsz magadnak gyujtogetni, akkor felhetsz is! Engem sem zavarna ha a paromnak van sajat megtakaritasa amig a sajat penzebol tesz felre.
De az pl h a no nem dolgozik, otthon van, de minden honapban lecsippent 30ezret maganszamlara, azt nem nagyon toleralnam.
Én nem külön számlára tettem a pénzt hanem csak eldugtam.Azt is leírom miért.
Szóval nyáron nekünk jóval több a pénzünk mint ősszel,télen és én májustól elpakolásztam egy-egy kisebb összeget ahogy éppen lehetett,mégpedig azért mert az előtte lévő években megfigyeltem,hogy március körül nincs miből élnünk.A férjem ezt nem tudta csak mikor megint eljött a március és kezdtünk nagyon kifogyni.Na ekkor jöttem én a nem kevés eldugott pénzzel.Jó kis meglepi volt,és nagyon örült neki,csak nem értette,hogy tudtam megoldani úgy a nyár folyamán,hogy ő nem vette észre.Hát spórolással!Azóta most ott tartunk,hogy ő is pakol el és én is és mikor arra kerül a sor nevetünk rajta,hogy melyikünk rakott el többet.
Mielőtt valaki beleköt,tudom tehetnénk egy helyre meg akármi de ez így jó kis játék.
megharagudnék
nem azért, mert nem lehet zsebpénze, hanem azzal van baj, hogy elhallgatta
sőt visszaélt a azzal, hogy ő kezeli a pénzt.
nálam ez annyira komoly lenne, hogy elgondolkodnék a kapcsolatunkon, és ezt neki is megmondanám...
na, én pont ezért nem szorgalmaztam soha a közös kasszát.
szerintem nem lenne etikus dolog, hogy a párom pénzét költöm, amiért ő dolgozott meg.
nálunk mindkettőnknek van megtakarítása, nem titkos sem az összeg sem a cél, amire gyűjtünk, de nem vájkálunk nyakig a másik bankszámlájában.
a nagy közösködésnek eddig csak az árnyoldalait láttam ismerősi körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!