Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Beszéljétek meg, hogy mi a probléma. Mondd el neki, hogy te mit teszel azért, hogy legyen munkád és mondja el ő is,hogy ezen túl ő mit gondol, hogy tehetnél még a kérdésben. Simán lehetnek jó ötletei.
(Persze ez csak akkor működőképes, ha valóban akarsz dolgozni.)
1-es már elmeséltem neki, hogy én milyen módszerekkel keresek. Az önéletrajzomat is látta, hogy ha tud építőjellegű kritikát mondani rá...
De ötlete csak olyan van, ami elrugaszkodott a valóságtól! Ő már több éve egy helyen van és amikor munkát keresett, rá 1 hónapra fel is vették. Fogalma sincs arról szerintem, milyen érzés ez. Amikor meg mondom neki, hogy ez számomra baromi megalázó, akkor nem érti hogy miért. Én sosem ütöttem bele az orrom a dolgaiba és úgy érzem Ő irányítani akar ezzel engem. Más is volt már ebben a cipőben?
A férjem is volt munkanélküli ráadásul úgy hogy akkor költöztünk össze. Én ezt sehogy sem éreztettem vele, mert úgy gondoltam amíg az én fizetésemből kijövünk normálisan nem kell nélkülözni addig nem számít. Közösen döntöttünk úgy hogy ott hagyja a munkahelyét, mert gyakorlatilag már nem jutott egymásra időnk. Ezt nem akartuk. Szóval felmondott és összeköltöztünk. Ő nem is keresett munkát mert megbeszéltük hogy az ő szakmájában így nem megy csak jól lehúzzák hanem ő maga fog boldogulni. Az első évben nem nagyon volt munkája majd egyre több lett, most meg már alig bírja 3 év elteltével. Szóval én mindig csak bíztattam és nem görcsöltem rajta, főleg nem idegenek előtt. Szóval számomra érthetetlen .
Ja és egyébként a férjed mennyit segít abban hogy találj munkát? Mert a férjem első kuncsaftjait én szereztem és a családom,így tudott elindulni. Ő segít keresni? Beszél az ismerősökkel, beajánl helyekre? Vagy csak üresen dumál? Remélem nem maradsz adósa ha egyszer fordul a helyzet, mert fordulni fog hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!