Mit kéne tennem anyámmal szemben?
Csak 15 éves vagy és azt hiszed magadról hogy felnött vagy?
Hát sajnálom, de elkell hogy szomoritsalak mivel te még csak egy kis taknyos vagy, a seggeden ott van még a tojás héj de neked kell barát?
Édesanyád szerintem jól nevel téged, és magamból kiindulva biztos hogy nem szereti hogy mások csináják meg az ő feladatát mert neki megvannak a saját módszerei. (Én például azt sem szeretem ha más mosogat helyettem mert nem vagyok biztos benne hogy kellően megmosta, vagy ha más takarit, mert ha látom hogy valamit nem a hejére tett ahova én szoktam ,akkór csak mérgelödök).
Értsd meg őtet is. Mellesleg a barátaidal is biztos elenged kellő időre :) És biztos csak olyan helyekre amelyekről tudja hogy biztonságosak. Mert azért valjuk be hogy egy 15 évesenk semmi keresni valója a diszkókban vagy bárakban! :) De sajnos sok szülő elköveti azt a hibát hogy elengedi a gyerekét bármerre majd ha ott lesz 20-25 éves munkanélküli ráébrednek hogy hol is rontották el.:)
Egy jó tanács: Ülj le anyudal és beszéjétek meg a dolgokat:) Mond el hogy te csak segiteni szeretnél neki de ehez tudnod kell hogy miben szabad és hogy több időt szeretnél tölteni a barátaidal de természetesen szolsz hogy hova mész. stb.
És a barátról meg anyit h a fiuk többsége csak szexre vágyik :D ha peddig te magad egy falat "friss húsnak" érzed akor hajrá :D Ők Megd*gnak és otthagynak:D csak játékszer leszel és majd siránkozol a Facebookon h jajj igy össze törték a szived s úgy ott hagytak stb.
De viszont ha nem szeretnél egy játékszer lenne akkór várj türelemel majd eljőna te időd mikor ott leszel 17-18 éves és kapsz majd a korodnak megfelelően egy barátot ki megbecsül téged és szeret-És nem csak a nemi szerved.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!