Hogy oldjam meg ezt anyámmal?
19 éves lány vagyok, és igazából most van először komoly kapcsolatom. Voltak előtte is, de sajnos rövid és boldogtalan kapcsolatok voltka, de ez most boldog, a fiú rendes és szeret.
Volt egy másik srác aki előtte tetszett, és anyám ezt látta, és folyamtosan biztatott, hogy én is tetszem neki, akkor is amikor már nyilvánvaló volt, hogy nem...elment ezzel több mint egy év...tudtam, hogy nem kellek annak a srácnak, és csak barát vagyok, mégse tudtam továbblépni mert mindig mondta anyám, hogy csak félénk. Mellesleg a fiú tényleg az, de más lány tetszik neki.
Most, hogy van barátom, és be is mutattam, anyám elismerte hogy rendes fiú, mégis azt mondja nem tudja elfogadni, mert nem ilyet képzelt el mellém. Én ezzel nem tudok mit kezdeni, nem hordom haza rendszeresen, csak egyszer volt itt, órákig jó kedvűen beszélgettek, minden rendben volt, mégis ez megy. Most meg átjön a másik srác, egy kicsit megkaptam, hogy vegyem fel a csinos blúzom meg a miniszoknyát, meg stb. Én meg ezt nem akartam, erkölcstelennek érzem, hogy kihívóan öltözzek, ha kettesben leszek egy másik fiúval...
Kitalálta hogy én csak a barátomnak akarok csinos lenni, ami természetesen nem igaz, mindig ápoltan, és rendes ruhában fogadom a többi fiúbarátomat is, esetleg a barátommal kicsit még csinosabban találkozom...
Hogy oldjam meg, hogy anyám elfogadja ezt? Hogy én a barátommal akarok lenni, és nincs szükségem rá, hogy minden fiúnak tetszek, aki csak a közelemben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!