Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy oldjam meg a problémám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy oldjam meg a problémám Anyámmal?

Figyelt kérdés

9éve vagyunk együtt a párommal, már a lagzinkra is le van szervezve minden.Külföldön élünnk amúgy és 3 nap múlva indulunk vissza Ausztriába.Amíg itthon vagyunk, a szüleimnél lakunk kicsit, meg a párom szüleinél is, hogy ne legyen sértődés egyik részről sem.

De Anyum tegnap teljesen kifordult magából, az esküvői meghívók miatt, mert a párom rokonainál több időt töltöttünk, és megpróbált ez miatt elzavarni itthonról, sőt a kedvesemet elmondta mindennek, és hogy neki csak egy idegen akkor is ha mi összeházasodunk.Szóval így esküvő előtt teljesen ellene próbált hangolni...Nem is beszél velem Anyu, de én nem tudok felé közelíteni,mert negyon megbántott az akciójával.

Leültettem őket egymással szembe, hogy Anyu elmondhassa a problémáját nyíltan, de össze-vissza beszélt és nem tudott őszinte lenni, és mindent letagadott amit mondott a páromról.

Most úgy jár kel mint egy sértődött katona, nagyon vacak érzés.

Nem tudom mit tegyek, nagyon nagyot csalódtam benne!

Valaki lát valamilyen megoldást, vagy élt már valaki át hasonlót?Tanács esetleg?

2011. nov. 9. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Szépen cuccoljatok át a párod szüleihez, anyád meg majd megtanulja, hogy nem felesleges viták generálásával kellene tölteni azt a rövid időt, amit a külföldön élő gyereke és annak párja itthon tölt.
2011. nov. 9. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Anyad ideges, szomoru, fel hogy teljesen elveszit. Mar elveszitett akkor, mikor kulfoldre mentel lakni, most meg ferjhez is mesz. Az eskuvo miatt lehet ideges, hogy minden siman menjen, stb.
2011. nov. 9. 12:24
 3/9 A kérdező kommentje:

Félek , hogy akkor ha átcuccolok, tönkre megy végleg a kapcsolatunk.Iszonyat féltékeny a párom szüleire, pedig ők is egyszerű emberek, de mégis....

Mondta amikor kidobott szóban, hogy menjek csak oda, mert ott úgyis jobban szeretek lenni....pffff

2011. nov. 9. 12:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy félt, meg ideges, de nem lehet vele békülni, és nagyon bánt engem is ez az egész....keményen belémrúgott, de nem értem mért van megsértődve éppen Ő!
2011. nov. 9. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
De aranyos! Feltekeny...
2011. nov. 9. 12:37
 6/9 anonim válasza:
66%
hát anyád egy jó kis uralkodó típus, aki azt sem érdemli meg, hogy telefonon beszélj vele. én megszakítanék vele minden kapcsolatot, de még előtte megkérném, hogy az esküvőre ne jöjjenek el. aztán pukkadjon meg.
2011. nov. 9. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
A párod a férjed lesz hamarosan, az új családod...oké, hogy nem akarsz sértődést, de mostmár ideje lenne a sarkadra állni és kiállni a párod mellett. Én biztos nem tűrtem volna, hogy mindennek elmondja...
2011. nov. 9. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:

kiálltam a párom mellett, de nem tartottam volna helyes dolognak azt sem, hogy nagyon összeveszek vele, és így elutazom.Most sem beszél velem, hát mi lenne akkor....

Folyton lelkileg manipulál, és próbál befolyásolni, ha ellenszegülök, megsértődik......szóval nagyon gáz!A tesómék már csak nagyon ritkán jönnek hozzájuk, éppen ezért...és nekem is mindig azt mondja, hogy majd ha haza költözünk magyarországra, majd mi sem fogjuk látogatni....ez nagyon gááázzzz!!!!Remélem nem látom rosszul a dolgokat....

2011. nov. 9. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
hát anyukád nem egy mint anya, ha velem ilyet tenne meg sem hívnám az esküvőre. majd megjönne az esze ha rájön, hogy pont ezzel a viselkedéssel lökött el magától, mondjuk innentől fogva úgysem lesz már olyan a kapcsolatotok mint régen...nem fogod tudni , mikor mond igazat a párodról és mikor nem....én is megszüntetném a zavaró tényezőt az életemben, ha az anyám ha nem.
2011. nov. 9. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!