Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjam meg a problémám Anyámmal?
9éve vagyunk együtt a párommal, már a lagzinkra is le van szervezve minden.Külföldön élünnk amúgy és 3 nap múlva indulunk vissza Ausztriába.Amíg itthon vagyunk, a szüleimnél lakunk kicsit, meg a párom szüleinél is, hogy ne legyen sértődés egyik részről sem.
De Anyum tegnap teljesen kifordult magából, az esküvői meghívók miatt, mert a párom rokonainál több időt töltöttünk, és megpróbált ez miatt elzavarni itthonról, sőt a kedvesemet elmondta mindennek, és hogy neki csak egy idegen akkor is ha mi összeházasodunk.Szóval így esküvő előtt teljesen ellene próbált hangolni...Nem is beszél velem Anyu, de én nem tudok felé közelíteni,mert negyon megbántott az akciójával.
Leültettem őket egymással szembe, hogy Anyu elmondhassa a problémáját nyíltan, de össze-vissza beszélt és nem tudott őszinte lenni, és mindent letagadott amit mondott a páromról.
Most úgy jár kel mint egy sértődött katona, nagyon vacak érzés.
Nem tudom mit tegyek, nagyon nagyot csalódtam benne!
Valaki lát valamilyen megoldást, vagy élt már valaki át hasonlót?Tanács esetleg?
Félek , hogy akkor ha átcuccolok, tönkre megy végleg a kapcsolatunk.Iszonyat féltékeny a párom szüleire, pedig ők is egyszerű emberek, de mégis....
Mondta amikor kidobott szóban, hogy menjek csak oda, mert ott úgyis jobban szeretek lenni....pffff
kiálltam a párom mellett, de nem tartottam volna helyes dolognak azt sem, hogy nagyon összeveszek vele, és így elutazom.Most sem beszél velem, hát mi lenne akkor....
Folyton lelkileg manipulál, és próbál befolyásolni, ha ellenszegülök, megsértődik......szóval nagyon gáz!A tesómék már csak nagyon ritkán jönnek hozzájuk, éppen ezért...és nekem is mindig azt mondja, hogy majd ha haza költözünk magyarországra, majd mi sem fogjuk látogatni....ez nagyon gááázzzz!!!!Remélem nem látom rosszul a dolgokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!