Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lány vagyok és van 1...

15 éves lány vagyok és van 1 problémám anyámmal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 1 barátom akit nagyon szeretek és 2009.nov óta járunk. Anyám nemtud róla , Pesten találkozunk mindig. Azt mondom neki ,hogy mással találkozok. Azért nemmondtam el az elején mert féltem ,hogy nemenged vele találkozni mert neten ismerkedtem meg vele. Az utóbbi időben viszont nemigazán tudtam a tanulásra koncentrálni :S és ezért eltiltott szinte mindentől.. És tegnap anyám ráadásul megnézte a barátomat myvipen , de nemszólt semmit. A vipet én csináltam neki , de mivel nemszokta használni nemféltem attól hogy megnéz és ezért volt fennt pár közös kép vele. Mit tehetnék ? :S
2010. ápr. 17. 12:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsi a barátommal voltak kinnt közös képeim vipen , meg neki is :S
2010. ápr. 17. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
De mi a konkrét baj? Nem értem a kérdésedből.
2010. ápr. 17. 12:49
 3/11 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ha már "lebuktál", hát állj elé, és mondd el, és azt is, hogy megbízhat benned, és nem fogsz hülyeséget csinálni, és hogy szereted azt a fiút. És természetesen ígérd meg, hogy javítani fogsz a tanulmányi eredményeiden, ami persze könnyebben is fog menni, mert ha engedi az egészet, nem ezen fog járni az eszed éjjel-nappal, hanem tudsz a tanulásra is koncentrálni. Remélem, megérti anyukád, de tartsd is be, amit ígérsz!
2010. ápr. 17. 12:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért kéne bármit is titkolni anyukád előtt? Ő a legjobbat akarja Neked, és biztos nem felejtette el milyen fiatalnak lenni. Ráadásul a korodból ítélve, ő sem öreg. Így biztosan kapisgálja, ha nem is érti elsőre az on-line ismit.Én 39 éves vagyok, próbálok haladni a korral. Szerintem semmiképp ne hazudj neki. Ez Neked is könnyebb. Nem is biztos, hogy ellenezné a kapcsolatodat.Mindkettőtöknek könnyebb lenne, ha tiszta lapokkal játszanál! De azért légy óvatos a Neten!!!! Ne add ki magad, és ne dőlj be az első szép szóra!Anyád az egyetlen, aki megvéd Téged, még ha elsőre ez Neked nem is tetszik!Légy vele őszínte, ha Te is ezt várod tőle!!
2010. ápr. 17. 12:55
 5/11 A kérdező kommentje:
a konkrét bajom az ,hogy egy csomó ideig hazudtam neki és most nemtudom mit csináljak. De ha már meegnézte myvipen és látta a közös képeinket miért nem szól ezért ? :S
2010. ápr. 17. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem merem biztosra mondani,hogy miért nem szól.Azt viszont tanácsként mondanám,hogy mihamarabb beszélj anyuddal.Mondd el neki,hogy van ez a barátod és szeretnéd folytatni vele a kapcsolatot,és engedje meg.Cserébe te azért egy kicsit tanulj meg segíts anyudnak.Így eléred a célod és boldogabb leszel,mint most vagy...
2010. ápr. 17. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Most már nincs más választásod, mint beszélni vele. legközelebb meg ne hagyd bekapcsolva se a myvipet, se mást, amin ilyen személyes jellegű dolgaid vannak. Jah, és hetente legalább egyszer cserélj jelszót. Voilà, már nem tud meg semmit az ilyen oldalakról. (Annyi eszed meg legyen, hogyha titkolni akarsz valamit, arról nem raksz ki képet a netre...)
2010. ápr. 17. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

milyen képet látott?

Mert lehet,hogy azt hiszi,hogy csak haverok vagytok.

Ha meg félreérthetetlen a kép akkor beszéld meg vele ezt.

Már 15 vagy,szóval ez várható,hogy jönnek a fiúk.Mondd el anyudnak,hogy már nem vagy kisgyerek,nem fog hülyeséget csinálni és tényleg szereted őt.Szerintem megérti.:)

2010. ápr. 17. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak egy tanacs az elethez: tagadasnal a nemet nem irjuk egybe az igevel.
2010. ápr. 18. 01:06
 10/11 anonim válasza:
Azért nem szól, mert fél, nem tudja hogy tálalja neked. Hiszen megtehetné azt is hogy eltilt tőle téged, de akkor te jó kamasz módjára lázadoznál és úgy is kitalálnál valamit, hogy találkozz vele. Vagy lehet hogy fel sem fogta amit látott. Megsúgom neked, hogy 14 évesen az én pasim 32 éves volt. Nálunk ez akkoriban kiverte a biztosítékot, és engem eltiltott anyám tőle, ami nem feltétlen volt jó döntés ezt ő is belátta. Én is találkozgattam a pasival titokban, és hazudoztam mindent. Volt hogy azt hazudtam hogy elmegyek apámhoz egy hétre (szüleim elváltak) és el is mentem, csak nem az apámhoz hanem a pasihoz.. Természetesen ahogy illik belebuktunk a dologba.. Volt anyázás, ez- az, de ezzel jár... számoltam vele... Célszerűbb ha megmondod ill. márt tudja hogy van a pasi. Mondd meg neki hogy fontos neked, vigyáz rád, esetleg mutasd be neki, és utána megy minden magától!! Kitartás! ;)
2010. ápr. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!