Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos nekem az a problémám h van 1 lány aki nagyon tetszik nekem de Ö nem tudja mit érzek iránta. Hogy miért? Mert nem merem elmondani neki. Igazából csak köszönöviszony van meg. Mert minden reggel ugyanott szállunk fel a buszra.
Tudod, azt általában úgy nem működik, hogy "megmondom neki, hogy tetszik nekem".
Ismerkedj meg vele! Kérdezd meg tőle, amit meg akarsz tudni róla, hagyd őt is kérdezni.
Először általánosabb témák, iskola, tantárgyak, zene, filmek, könyvek, kaják, sport, helyek, cigi, pia.
Aztán személyesebb témák: barátok, hobbi, család, bulik...
Ha beszélgettél vele egyszer-kétszer, és közben úgy érzed, hogy még mindig tetszik (nem csak a külseje), akkor hívd el valahova, ami tetszene nektek azok alapján, amit megtudtatok egymásról, pl. pizza, kávé, könyvtár, mozi, buli, teázó, teniszpálya, Párizs, Déli-sark.
Nem ell neki elmondanod, hogy tetszik, hanem majd rájön magától. Kezdj el vele beszélgetni, amikor együtt mentek a buszon és egy pár ilyen beszélgetős alkalom után jelöld be facebookon, vagy kérd el az msn címét (a telefonszámát is elkérheted, de az olyan hülyén hangzik, én nem szeretem, ha egy pasi ezzel indít). Kb ezekből már láthatod a reakciót, hogy mennyire szívesen barátkozik veled, és ha szívesen beszélget veled mondjuk msn-en is esténként, akkor elhívhatod randira valahova. Ne moziba, hanem csak mondjuk felvethetnéd, hogy talizzatok suli után... Vagy jön a húsvét, pl elmehetnél meglocsolni (vagy amire mindig vágytam, de eddig egyik srácnak se jutot eszébe: felvethetnéd, hogy megmented a locsolóktól és inkább elviszed valahova sütizni). Ilyenek.
Igazad van amúgy, ha eléállsz azzal, hogy nagyon tetszik neked, arra nem lehet mit mondani, tuti kudarc (nem véletlen, hogy 16 felet már nem így kezdődnek a kapcsolatok).
A lényeg mikor legközelebb találkozol vele... Ne legyél ideges mert akkor fogod elcseszni az egészet. Menny oda hozzá, mutatkoz be neki ( persze ha nem ismer ), kérdezd meg, hogy milyen napja lesz és a többi már megy magától.
Ne félj tőle nem harap :D Lényeg, hogy laza legyél és ad magad, légy magabiztos a dolgodban. És ne félj a visszautasítástól ha véletlen nem sikerül, találsz másikat :)
Bár nem fog visszautasítani. Csak el ne mond neki azonnal, hanem sorjából sorjába és ha ez megvan ismeretlenből-> barát-> barátnő is lehet... Csak ne későn mond majd meg neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!