Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akit mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit mindennap látok reggel a buszmegállóban, elég jól néz ki, és elég sokszor szoktuk egymást elég feltűnően nézni. Szerintetek milyen indokkal kellene megszólítanom, méket kérdezzek tőle, hogy hívjam el randira stb?

Figyelt kérdés

Előfordult hogy mindketten majdnem lekészük a buszt és amikor siettünk a busz felé folyamatosan egymást néztük és mosolyogtunk. Egyik nap megtaláltam iwiw-en de nem akartam neki üzenetet írni mert sztem nagyon gáz lenne hogy személyesen nem merem megszólítani csak írásban.

Szóval hogy menjek oda hozzá?

15/F

2010. máj. 23. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia, hogyvagy? Van kedved beszélgetni?

Csak határozottan ;)

2010. máj. 23. 20:06
 2/13 A kérdező kommentje:
És ott mindenki előtt a buszmegállóban?
2010. máj. 23. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:

Légy alfa (határozott) Meny oda hozzá és szólítsd meg valami ijesmivel:"Szia,(kis szünet 1-2mp) egyszerűen muszáj volt idejönnöm mert anyira elbűvölő vagy, a nevem xy.

A lényeg, hogy mosojogj és nézz végig a szemébe, és a hangod legyen határozott.

De ha ezt nem vállalod be, akkor szólítsd meg indirekten pl:

te: Nem tudod mikor ment el a busz?

csaj: bla bla

te. fojtatod a beszélgetést valami ojasmivel, hogy már ígyis késésben vagyok, vagy már sokszor láttalak itt vagy ijesmik.

2010. máj. 23. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

+1 az előttem szólónak: )

nem fog hülyének nézni ettől ne tarts..a fiúk és a lányok is ettől félnek pedig te pl hülyének tartanád ha egy csaj odamenne hozzád beszélgetni?vagy esetleg megmondaná h tetszel neki? XD

hajrá;)

2010. máj. 23. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért ne nyomulj rá :)
2010. máj. 24. 11:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Addig jól van hogy leszólítom de utána miről beszélgessek vele?
2010. máj. 24. 19:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Illetve még arról van szó hogy mindeg zenét halgat fülesen és hogy tudnám azt megoldani hogy ne legyen annyira égő hogy beszélek hozzá és nem is hallja?

Illetve hogy rám figyeljen mer ugyebár az a cél.

2010. máj. 25. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:

Légy alfa (határozott)..... ha össze jön és sikerül csevegésbe eredni vele akkor jó úton jársz.

De, ha nem jön össze akkor az gáz..., mert kerülheted azt a megállót.

2010. máj. 25. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:

16:59

ha nem jön össze, attól még nem kell neki kerülnie azt a megállót, hiszen nem tett semmi rosszat, csak annyit, hogy megpróbált vele kapcsolatot teremteni.(:

2010. máj. 25. 17:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is dettó ebben a helyzetben vagyok, én is szoktam figyelni egy srácot, szinte mindig zenét hallgatok, csak mostanában kevésbé és mindig reggel látom, ha te vagy az akkor örülnék neki ha odajönnél.:D
2010. máj. 25. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!