Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akit mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit mindennap látok reggel a buszmegállóban, elég jól néz ki, és elég sokszor szoktuk egymást elég feltűnően nézni. Szerintetek milyen indokkal kellene megszólítanom, méket kérdezzek tőle, hogy hívjam el randira stb?

Figyelt kérdés

Előfordult hogy mindketten majdnem lekészük a buszt és amikor siettünk a busz felé folyamatosan egymást néztük és mosolyogtunk. Egyik nap megtaláltam iwiw-en de nem akartam neki üzenetet írni mert sztem nagyon gáz lenne hogy személyesen nem merem megszólítani csak írásban.

Szóval hogy menjek oda hozzá?

15/F

2010. máj. 23. 20:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
17:17 pécsi vagy?
2010. máj. 25. 17:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem:S.De attól függetlenül menj oda hozzá, mert ha ő is figyel téged az jó jel.Ha keresi a szemkontaktus és figyeli hogy mit csinálsz, akkor lehet esélyed.Lehet hogy csak bátorltalan a lány.Nekem ha valaki nem tetszik, akkor kerülöm az illetőt, illetve a szemkontaktust is kerülöm és levegőnek nézem.
2010. máj. 25. 17:31
 13/13 A kérdező kommentje:
de ha zenét hallgat akkor gogy vonjam magamra a figyelmét?
2010. máj. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!