15 éves lány vagyok és van 1 problémám anyámmal, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 1 barátom akit nagyon szeretek és 2009.nov óta járunk. Anyám nemtud róla , Pesten találkozunk mindig. Azt mondom neki ,hogy mással találkozok. Azért nemmondtam el az elején mert féltem ,hogy nemenged vele találkozni mert neten ismerkedtem meg vele. Az utóbbi időben viszont nemigazán tudtam a tanulásra koncentrálni :S és ezért eltiltott szinte mindentől.. És tegnap anyám ráadásul megnézte a barátomat myvipen , de nemszólt semmit. A vipet én csináltam neki , de mivel nemszokta használni nemféltem attól hogy megnéz és ezért volt fennt pár közös kép vele. Mit tehetnék ? :S2010. ápr. 17. 12:41
11/11 anonim válasza:
mitszoljon ehez :)? látta-örül-kész:D
megérti biztos, hogy miért hazudtál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!