Ha a barátnőd megcsalna az unakatestvéreddel, akivel kicsi korod óta szinte testvéri a viszonyod, kire haragudnál jobban?
mindkettőre
szülinapon meg nem jelennék meg, érdekes lenne a kérdés hogy : Hol van xy (te) ?
Egyformán
Viszont az unokatesőmmal valőszínűleg kibkülnék idővel (jó hosszú idővel)
De a barátnőmmel sosem, ha nem unokatesóval csal meg akkor sem...
"A hiedelemmel ellentétben a megcsaláshoz három ember kell. Kettő, aki csal, és a harmadik, aki nem elég jó ahhoz, hogy hűek maradjanak hozzá. Ezek után kire haragudnék jobban? Magamra, vazze!"
Ja, meg még ott van az az eset is, amikor mindegy, a harmadik fél milyen, mert a barátját/barátnőjét vitte a vére, és kész...
A kérdésre válaszolva: a csajt dobni, unokatestvér ha most átvágott, máskor is át fog, szóval vele takarékra tenni a viszonyt a köszönés alatti szintre.
Kicsit régi kérdés, de leírom a hasonló esetem.
Nekem legjobb barátnőm előttem csókolta meg a pasimat.
A csávót jól megvertem miután abbahagyták.
A barátnőm bocsánatot kért (ittas volt), de nem haragudtam rá. Ha a pasi ezt ott előttem megteszi a barátnőmmel, akkor a hátam mögött kitudja miket csinál...
Szarul esett nagyon, de örültem, hogy kiderült még mielőtt pl lenne tőle egy gyerekem.
Persze azóta a csajt távol tartom a páromtól :D De szerintem ő azt se hagyná hogy megcsókolja, legalábbis nem láttam még jelét rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!