Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy 100 - 120 fős lakodalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 100 - 120 fős lakodalom kicsinek számi't?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták,- idézéném- : Olyan kis lagzi lesz, kik lesznek ott csak a szomszédok?!

Szerintetek is olyan kicsinek számi't ?

2013. júl. 26. 23:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már bőven nagynak számít... Aki ezt kevesli, mennyi embert látott vendégül, egy egész várost?? Felesleges csak azért a szomszéd Mari néni lányát is meghívni, hogy többen legyetek...
2013. júl. 26. 23:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk családi körben jó nagynak számít, de a kisvárosban, ahol lakok, ott elég fellengzős emberek vannak. Sokan adósodtak úgy el teljesen, hogy hitelt vettek fel a lagzijukra, csak hogy 150-250 embert meghívhassanak. Nem értem az ilyen embereket...
2013. júl. 26. 23:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kb. 60 fős lagzi volt, senki nem firtatta, hogy kicsi vagy nagy. Tojd le az akadékoskodókat, ha ebbe belekötnek, akkor náluk van a hiba. A válasz tehát: pont jó, ha ti ekkorát akartok.
2013. júl. 26. 23:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Van ennél kisebb is.

Szerintem átlagos, de nem kicsi.

(A szomszédok miért lennének ott a lagzin? Jó nem hívom meg az egész emeletet vagy házat :))

2013. júl. 26. 23:53
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont jó, mert se nem kicsi, se nem nagy! :) Ideális, bátyám lagziján ennyien voltak, és nagyon jó volt a hangulat :)
2013. júl. 27. 00:00
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kicsi. Sőt. Pincérként nem egy lagziban vettem részt régebben és voltak olyan rendezvények, ahol a szűkebb rokonság és barátok voltak hivatalosak a lagziba. Kb 60-70 fő.

Remek volt.

2013. júl. 27. 00:03
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

Ismerősék 200 fős lakodalma után másfél évvel már váltak...

Nem azt mondom, hogy ez mindenkinél így van, de egy nagy banzáj semmire sem garancia, max arra, hogy 2 millát kidobta a semmire, meg a rokonok is egy halom pénzt.

2013. júl. 27. 00:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösznöm a válaszokat , kicsit megnyugodtam. Én is úgy gondolom, gondoltam , hogy csak kötöszködni akartak ezzel .
2013. júl. 27. 00:20
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagynak. Kis lagzinak a közeli család és barátok számítanak, közepesnek a távolabbi barátok és nagyobb család, nagynak meg az ilyen 100+ fősök, ahova már a szomszédokat meg minden szegről-végről ismerőst meghívnak, csakhogy legyen kinek mutogatni magukat:)
2013. júl. 27. 00:21
 10/20 A kérdező kommentje:
Jah, és mindenkinek ment a zöld kis kezecske :)
2013. júl. 27. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!