Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyenek megírva az ültetőkártyák?
Mindenképp legyen ültetőkártya! Én már voltam 2 olyan lagziban is, ahol nem volt, az egyiken szembekerültem a menyaszony falusi rokonaival, akikkel egy szót nem tudtam beszélni egész este, egy másikon meg tesómék kerültek totál idegenek közé.
Egyszerűen írd rá a teljes nevüket.
Én kiírtam mindenkinek a teljes nevét.. nem tudhattam, hogy pl. a vőlegény rokonságából ki sértődne meg esetleg, mert háklis az ilyenre, akkor meg az én családomét is így csináltam, hogy egyforma legyen... :)
pl. Kovács Jenőné vagy Kovácsné Nagy Erzsébet
Ez a tuti, így senki nem keveredik össze :)
Amúgy pillangós kártyáink voltak, vezetéknév a bal, keresztnév a jobb szárnyán. AHol túl hosszú volt, és nem fért ki, ott vagy kisebb betűméretet használtam, vagy elcsúsztatva írtam az első két nevet (pl. Kovácsné Nagy) a bal szárnyra, míg a harmadikat (Erzsébet) a jobbra.
Viszont a második keresztnevet senkinél nem tüntettem fel
Mi teljese nevet írtuk az ültetőkártyákra, nálunk fontos volt, mert elvált szülők gyereke vagyok, néhány furcsa rokonnal, ezért el akartuk kerülni a kellemetlen szituációkat, sikerült is :)
Én egyébként is ültetőkártya párti vagyok, vendégként is, és a teljes névre szavazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!