Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen férjet érdemes választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férjet érdemes választani? Milyen tulajdonságai legyenek?

Figyelt kérdés
komolyan kérdezem, hogy milyen személyiségű embert válasszon egy nő leendő férjének. addig oké, hogy megbízható stb, de ezen túl, ti mit vesztek fő szempontoknak!!

2013. máj. 5. 14:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
megbízható,megértő,hűséges,ne nézze meg más lányok seggét előttem,azért nézzen ki valahogy,rocker legyen,művelt legyen,szeresse a gyerekeket,tudjon alap szinten főzni
2013. máj. 5. 14:57
 2/21 A kérdező kommentje:
majd légyszi kort is írjatok mellé!
2013. máj. 5. 14:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem a tulajdonságai fontosak, hanem az, hogy együtt tudsz-e élni bizonyos tulajdonságaival. Pl. horkol, vagy hazudik, vagy fájdalmasan őszinte vagy pipogya, vagy casanova. Minden emberben minden tulajdonság benne van, az pedig a körülményektől függ, hogy mi mit vált ki belőle.
2013. máj. 5. 15:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ami fontos: intelligens, művelt, törekvő (de nem törtető!), hűséges. Legyenek legalább tervei, elképzelései a jövőre nézve. Legyen hasonló gondolkodású ilyen szempontból, mint én. Szeresse a családját, és jöjjön ki az enyémmel is.
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ideális pasi hűséges lenne, humoros, szeressen beszélgetni (vagy legalább fogadja el, hogy sokat beszélek :D ), megbízható legyen, igényelje a közös programokat, legyenek céljai az életben.

23/N

6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 27/N
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
családcentrikus-gyermekszerető.Igy kezdj el keresni.
2013. máj. 5. 15:30
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

-hűséges

-őszinte,kimondja amit gondol,de nem bunkó módon

-figyelmes,észreveszi ha valami bánt

-család centrikus

-tanult,intelligens

-van megfelelő háttere,természetesen ne ő tartson el,de ne is egy munkakerülő léhűtő legyen!

2013. máj. 5. 15:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Legyen kedves, őszinte, legyen tisztességes munkája. (Nem baj ha nem keres több száz ezreket) Tiszteljen, becsüljön, mindig álljon mellettem, és ami a legfontosabb tiszta szívből szeressen. Nekem szerencsém van, találtam ilyet. Nincs diplomája, nem tanult ember és nem keres több száz ezret, de szeret csak is engem és ez épp elég ahhoz hogy boldog legyek.
2013. máj. 5. 16:24
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Hűséges, megbízható, szeresse az állatokat és a családját. Legyenek céljai, szeressen dolgozni, legyen hasonló elképzelés mint nekem. És ha ezek mind megvannak benne akkor mindegy hogy néz ki mert nem a külső tesz szépé egy embert hanem a belső értékek. ( Persze azért számit a külső is de az számomra másodlagos.)
2013. máj. 5. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!