Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férjet érdemes választani? Milyen tulajdonságai legyenek?
Figyelt kérdés
komolyan kérdezem, hogy milyen személyiségű embert válasszon egy nő leendő férjének. addig oké, hogy megbízható stb, de ezen túl, ti mit vesztek fő szempontoknak!!2013. máj. 5. 14:54
13/21 anonim válasza:
Ezeket utoljára kezdő tinikoromban soroltam volna fel. :)))De azért aranyos kérdés.
Ha csak ezen múlna egy jó házasság...
14/21 anonim válasza:
Most olyan is válaszoljon, akinek van férje és hogy mi teljesült. Mert akik ilyen igényeket írnak, azoknak még kapcsolatuk sem volt (legalábbis a külvilággal).
15/21 anonim válasza:
Nekem szerencsére ilyen párom van. Sőt az apósom is ilyen tipusú.
16/21 anonim válasza:
Olyan férjet érdemes választani,akit képes vagy elviselni,szeretni és ő is téged minden hülyeségeddel,rossz szokásoddal együtt is.
17/21 anonim válasza:
Olyan, akit szeretsz!! Lehet az a világ legrendesebb embere is, ha nem szereted fene megette az egészet. És ne csak szenvedéllyel szeresd, emberileg is, legyen a legjobb barátod, tudjatok sokat nevetni, szórakozni együtt, ne unatkozzatok egymás társaságában. Szerintem ez a legfontosabb.
19/21 anonim válasza:
Olyat, aki jobban szeret téged, mint te őt. :)
20/21 anonim válasza:
Nálam: intelligens, képes legyen beverni egy szöget a falba (nálam szempont, hogy tudjon valamicskét szerelni, mert én sajnos abszolút fű vagyok ezen a téren), szeresse az édességet :D (imádok sütögetni), őszinte, kompromisszumkötésre képes legyen, és szeressen nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!