Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt, hány hónappal érdemes lefoglalni a zenekart, helyszínt stb?
Köszönöm válaszod!
Augusztusban lesz majd az esküvő (nem idén, jövőre) csak informálódok, hogy majd mit, mikor és hogyan csináljunk.
Várom a további válaszokat!
Fotográfusként, írtam erről egy (két) blogbejegyzést (értelemszerűen inkább a fotósra kihegyezve a dolgot, de a többiekre is igaz), az egyikből idéznék most:
"Mivel a népszerűbb szolgáltatók akár már szezonokra, évekre előre be vannak táblázva, érdemes időben elkezdeni a keresést és utánajárni a kiszemelt fotográfusoknak (ez esetben bármilyen szolgáltatónak). Nagyon bosszantó tud lenni, ha úgy érzed megtaláltad az igazit, de aztán az árajánlatkérő e-mailedre érkező válaszban az első, a legutálatosabb mondat, amit menyasszony olvashat: “Sajnálom, de az adott dátum már foglalt a naptáramban.”. "
A dolog másik része, hogy a szolgáltatók nagy többsége foglalót kér, így a költségek egy részét már most kiegyenlíthetitek, jobban eloszlanak, kevésbé érzitek meg azokat. Akit érdekel és küld egy privát üzenetet, annak szívesen elküldöm a linkeket a teljes bejegyzésekhez, de itt "reklámozni" nem szeretnék.
Sok boldogságot! :)
Utolsó előtti vagyok, persze, nem azt akartam ezzel mondani, hogy a fotós a legfontosabb, viszont én azt javaslom, hogy tartsatok egy fontossági sorrendet és azt követve haladjatok. Van akinek a fotó a legfontosabb és javarészt Ők az én célközönségem, ezért írtam amit írtam. Van akinek teljesen mindegy milyen képek készülnek róla, így ez sincs kőbe vésve. :)
Sok boldogságot!
Nyilván az fő szempot hogy hàny személyes lesz. Mert 20 fős helyszínt könnyebb talàlni mint 100 főset.
Én azt mondom neked hogy januárba foglald le, kb az esküvőkiállítások idején. De ha bármi konkrét dolog van amit mindenképpen szeretnétek akkor azt már ma lefoglalhatjátok. :-)
Köszönöm a válaszokat.
Max 50 főre számolunk, a helyszínt még nem tudjuk, hogy hol lesz érdemes majd tartani, még nem ismerjük az árakat, nyáron akarunk szétnézni, hogy hol mnnyi lenne majd és ha úgy van lefoglalni.
Zenekar már megvan, hogy kiket akarunk, őket idén nyár-ősz körül biztos felkeressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!