Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 100 - 120 fős lakodalom kicsinek számi't?
Nekem azt mondták,- idézéném- : Olyan kis lagzi lesz, kik lesznek ott csak a szomszédok?!
Szerintetek is olyan kicsinek számi't ?
Azt írod, hogy köszönöd a válaszokat, megnyugodtál.
Ne haragudj, de ezek szerint te azon idegeskedtél, hogy kicsinek tartják-e a lagzidat? Neked fontos az, hogy elismerjék, hogy nagy volt a lagzid?
Ezek szerint teneked is fontosak a külsőségek.
Nagynak...
Mikor mi is a kérdésre mondjuk hogy 90-100 akkor mindenki elhűl pedig már annyi keszűkítettük..alistát..
Köszönöm a válaszokat !
Kedves utolsó, gratula először is nektek előre is ! -És persze mindenkinek, aki már túl van rajta :)
Mi is csak a családot és a szűk baráti kört tervezzük meghi'vni. Felesleges olyan emberkéket , akikről szinte nem tudunk semmit. Ők sem éreznék mindenbizonnyal jól magukat, és szerintem minket is zavarna .
Mi max 100 főt hívunk, és ebben a legközelebbi rokonos és a legközelebbi barátok lesznek csak benne. Úgy értem, hogy csak első unokatestvérekig számítom a közeli rokonokat. Másod unokatestvér már nem lesz meghívva, illetve a szüleink unokatestvérei.
Hiába, valahol meg kell húzni, mert nincs a világon annyi pénz, hogy 200+ vendéget egy átlagember meg tudjon vendégelni.
Attól függ.
Ha az egész rokonság veled együtt lebarnult a nyáron, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!