Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyek azok a sütik, amik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a sütik, amik nem hiányozhatnak egy lakodalomról? (A tortát leszámítva! )

Figyelt kérdés
3-4 fajtát szeretnénk rendelni, csak azt nem tudjuk, hogy milyen fajták legyenek.

2013. jún. 28. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Eddig ahol én voltam lagzin, ott ilyen vegyes apró sütik voltak, pl: mignok, linzer, zserbó ilyesmik, de pl. lehet rétest is rendelni, amit ti szerettek, és jónak ítéltek, nincs erre szigorú szabály! :)
2013. jún. 28. 21:10
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
nálunk lesz rumos kosárka, mirinda szelet, kozák sapka. így hirtelen ennyi jutott eszembe. Amúgy 12 fajta lesz.
2013. jún. 28. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
kicsi linzer, ischler, sajtos pogi (ragaszkodj hozzá, hogy friss legyen), bónusznak esetleg néró, párizsikrémes teasüti, sajtos rudacska, minyon.
2013. jún. 28. 21:16
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Sós sütik:

sajtos-, tepetős pogácsa, sajtos stangli, esetleg perec, káposztás rétes, krumplis rétes, kapros-túrós rétes

Édes:

kókuszkocka, kókuszgolyó, zserbó, mézespuszedli, almás-, mákos-, meggyes-, túrós-, szilvásrétes, papagájszelet,non-plus ultra vagy császárfánk, krémes, zalakocka, kókuszcsiga, képviselőfánk, barackmag, őszibarack, métereskalács, pápaszem, linzer, isler, mézeszserbó, kókuszcsók, gesztenyés szelet stb...

[link]

[link]

2013. jún. 28. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a 3-4 fajta nagyon kevés. Ahogy írta egyik válaszoló hogy náluk 12 fajta lesz, ennyit illik kínálni ez az én véleményem is. Csokisak, gyümölcsösek, habosak, sokféle legyen.
2013. jún. 28. 21:33
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
1. válaszoló vagyok, mondjuk nem tudom mért lettem lepontozva, de mindegy...szerintem elég a 3-4 fajta bőven, legyen azért valami sós is, pogácsa pl.
2013. jún. 28. 21:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le. :) Nekem azt tanácsolták, hogy ettől több nem kell. Eredetileg nem is akartam rendelni, mert felénk az a szokás, hogy a vendégek hoznak. De mindenki messziről jön, így nem várhatom el, hogy melegben sütit cipeljenek.
2013. jún. 28. 21:45
 8/19 A kérdező kommentje:
És ez csak az édesre vonatkozik. A sós az benne van a díjban alapból.
2013. jún. 28. 21:49
 9/19 anonim ***** válasza:
55%
na megérkeztek a lepontozók
2013. jún. 28. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Én azért írtam hogy kevés a 3-4 fajta, mert voltam már jó pár lagziban, és láttam hogy nagyon sok féle volt. Nálunk is sok féle torta volt, vagy 6-8 féle, és ez mellé még vagy 15 fajta süti is. Minden süti elfogyott szinte, és a torták is. Pedig nagyon sok volt. Azt nem értem mi az hogy nálatok a vendégek viszik a süteményt? Nem vendégelitek meg őket? Vagy sütemény már nem jár nekik?
2013. jún. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!