Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyek azok a sütik, amik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a sütik, amik nem hiányozhatnak egy lakodalomról? (A tortát leszámítva! )

Figyelt kérdés
3-4 fajtát szeretnénk rendelni, csak azt nem tudjuk, hogy milyen fajták legyenek.

2013. jún. 28. 21:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mifelénk az volt a szokás, hogy egy esküvőre vittünk nászajándékot és egy tálca süteményt vagy egy tortát. Volt aki többet is vitt. Ezeken a lagzikon valóban többféle sütemény volt. De vendéglátósok és cukrászok javasolták (akiknek nálam jobb rálátásuk van ezekre) hogy 3 max 4 féle édes sütemény bőven elég.
2013. jún. 28. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok sok lagziba voltam az elmult 5 évben.KI nem állom amikor van 20 fajta süti de egyikböl sincs annyi hogy mindenhova értékelhetö mennyiség jusson és ha az asztalunknál 3nál többen esznek miniképviselöt akkor gáz van.

AMikor meg mindenhol más van hát az a legjobb mindig a másiké kéne. :):)

De ez csak az én véleményem:)

2013. jún. 28. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Felénk is az a szokás, hogy a vendégek visznek tortát, bár egyre inkább kimegy a divatból, szóval nincs ebben semmi extra. :) Egyet értek az előttem szólóval, amikor túl sok fajta süti van, akkor általában egy fajtából egy-két darab jut egy tálcára, és az olyan rossz, ha többen azt szúrják ki, és nincs elég. :D 3-4 fajtából meg már csak talál az ember olyat, ami ízlik neki, és ez még az a mennyiség, amit simán végig lehet kóstolni. :D
2013. jún. 28. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

felénk is ez a szokás :)

ami nálunk volt: kókuszkocka, kókuszgolyó, barack (ez mondjuk szerintem nagyon rossz... mutatós, azért volt), linzer, isler, zserbó, rácsos, mandulás félhold, lúdláb, raffaelló (házi), mézes-krémes, mini képviselőfánk... hirtelen ennyi jutott eszembe... ez mind házi volt, pogácsa meg mini-sajtosrúd benne volt az kaja árában.

A 3-4 fajta szerintem is kicsit kevés... oké, hogy lesz torta, de azt éjfélkor viszik be, a menyasszonyival együtt. Vacsitól éjfélig meg semmi sütit nem akartál?

Ami szerintem "kell" egy lagziba:

mini-képviselő

zserbó

linzer

Valami gyümölcsös, pl. túrókocka (tényleg, ilyenünk is volt, ez lemaradt! :) )

valami krémes, pl. lúdláb

Valami lekváros, pl. mézes-krémes, rácsos

2013. jún. 29. 02:43
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

A nérót nem írták még, de szerintem alap. :)

Hogy mennyi féle süti legyen szerintem a vendégek számától is függ. 30 fős esküvőre minek 10 fajta süti...?

Azzal én is egyetértek (vendég szemmel) hogy legyen habos, lekváros (linzer, néró, ezek kicsit "fojtósabbak" :) ) meg gyümölcsös süti. Meg sós. Így 4 féle van, majdcsak mindenki talál kedvére valót. :)

2013. jún. 29. 08:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Mi 90-100 között leszünk. Természetes, hogy akarok sütit, nem hogy csak a tortára kelljen várni. Ezen elven kértem vélemény az étterem tulajdonosától és a cukrászdától ahonnan rendelni szeretnék. És meglepődve hallottam, hogy egymástól függetlenül javasolták a 3-4 fajta sütemény. (Holott a cukrász végülis maga ellen beszélt, ha jobban belegondolok.)
2013. jún. 29. 09:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Leírom nálunk mik lesznek...l

Apró/ tea süti

Néró, kókuszos néró, linzer, mézes szív(felecsokibamártva) kókuszkocka

Szeletes süti

Mézes zserbó, mézes krémes, diós zserbó (ez sosem hányozhat)

Citrom szelet, erdei szelet ( ezutóbbiak a könnyű a gyümölcsöset merítik ki)

Kijevi szelet, ilona szelet

(Nagy a létszám, nem akartunk annyi egyforma sütit, mennyiségre pedig a cukrász szerint még ez is szűken elég)

(Torta 7 db plusz a kenyasszonyi, sósat mi sütjük)

2013. jún. 29. 11:25
 18/19 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk is 100 fő...

A cukrász még vállalt volna fajtát.... Nm számol felárat, hogy hány féle megvan egy adag miből mennyi, ha 20 féléből rakom össze vagy 2 ből nem számít neki...

Én is azt hittem majd lebeszél ehelyett, mondta, h szerinte ebből fele mennyiséget és akkor válasszunk még valamilyen másik sütit.. Pozitív tapasztalat.

Utolsó vagyok

2013. jún. 29. 11:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi saját magunk sütjük, nálunk ezek lesznek:

Sós rúd, sós és tepertős pogácsa, linzer, zserbó szelet, kókuszos golyó, barackmag és végezetül fekete erdő.

2013. jún. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!