Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mik azok a ruhadar...

Szerintetek mik azok a ruhadarabok (és mennyi), amik nem hiányozhatnak egy 18-20 év körüli lány ruhatárából?

Figyelt kérdés

Összegyűjtjük?

Eddig én túl sokat nem foglalkoztam az öltözködéssel, valahogy bátortalan is voltam igazán csinos, nőies darabokat is felvenni. Szeretnék ezen változtatni és rám férne egy ruhatár újítás.

2012. júl. 16. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy fekete egyszerű ruha, farmer, színes blézerek, egyszerű és kombinálható felsők, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, min. 2-3 magassarkú, pár szoknya. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, hogy néhány dolog kimaradt. :)
2012. júl. 16. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
az én hétköznapi ruhatáram ebből áll. pulóverek(többféle fazon, vastagság), akkor farmer(rövid és hosszú) Felsőkből pólók, blúzok, topok, akkor cipőből meg van balerina, magassarkú és van egy éktalpú zárt cipőm átmenetinek és egy téli csizmám.
2012. júl. 16. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!