1/16 anonim válasza:
Egy kicsit, de nekem nagyon tetszik :) 14/L
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem is:)
2012. júl. 12. 20:56
4/16 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Attól függ, h milyen ruhát veszel felhozzá.
17/L
5/16 anonim válasza:
Hát... én inkább fiún tudom elképzelni, de azok után hogy a fiúk elcsórták a rózsaszínt a lányoktól, nyugodtan felveheted
6/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem alapjáraton "lazább" a stílusom.:) Most nyáron ilyen melegbe úgy se hordom,ilyenkor papucsot veszek fel. De picit hidegebb időben csőnaci,meg valami felső ami illik hozzá:)
2012. júl. 12. 21:06
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a kék színt(az ilyen világosabb kéket,a sötétkéket nem szeretem,az már tényleg fiús...), és van is sok kék cuccom, csak cipőm nincs egy se, amiben legalább egy pici kék is lenne.:) úgyhogy kinéztem magamnak egy kék cipőt, csak attól félek,hogy fiús:) de nekem nagyon tetszik!:)
2012. júl. 12. 21:08
8/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki :) Nyugodtan vedd meg:) Sztem nem fiús :) 15/L
9/16 A kérdező kommentje:
Na megnyugodtam!:) Köszönöm a válaszokat.
Egyébként már megrendeltük(: Jövőhéten megjön:))))
2012. júl. 12. 21:15
10/16 anonim válasza:
Szerintem az, de az nem feltétlenül baj, attól függ milyen a stílusod. Az enyémbe konkrétan nem férne bele, de ez egy másik dolog.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!