Szerintetek ez a cipő nem fiús? Vagy ez unisex? :S
Ma vettem a Deichmannba és megmutattam az egyik osztálytársnőmnek és mondta,hogy ilyen van pont az egyik srácnak az osztályba :/
Már megvetted. Valószínűleg ha már ott felmerül benned, hogy ez fiús akkor nem jutsz el vele a kasszáig. A barátnőd viszont csak elbizonytalanított. Nyugodtan hordhatod, nincs benne semmi olyan amitől "fiús" lenne, a negatív kritikát meg szard le, legyél laza.
ui: amúgy jó a lábad xd
Nekem is ienem van!
<3
Noon kafa!
Hogy fiúsabb kicsit,
álítólag jobban bejön a fiúknak.
By Fanny
Pux
:)) kösz egy kicsit siettem :D
Hát visszavinni már azt tuti nem tudom mert le volt árazva így is..de nekem amúgy tetszik csak kíváncsi voltam hogy ki mit gondol meg hogy nem-e fiús de nem nagyon gáttól meg benne hogy hordjam :D
Mindenkinek megy a plusz
Hú, nagyon tetszik ez a cipő! Szerintem unisex, legalábbis fiúként és lányként is hordanám! :)
21/L
Szerintem unisex. Nekem tetszik. :D
Amúgy ne aggódj, nekem a férfi tesitanáromnak van ugyanolyan cipője, mint nekem. xD
15/L :D
Ez fiú cipő, de nem gáz, ha használod.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!