2/10 anonim válasza:
igen, de én egy jó szereléssel lányon is el tudnám képzelni =)
3/10 anonim válasza:
Igen, nagyon fiús. Lányon max úgy tudnám elképzelni, ha motoros szerelés lenne rajta.
5/10 anonim válasza:
Fiús, én sehogy se tudom elképzelni egy lányon úgy, hogy ne hasson igénytelenül...
6/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó cipő! Persze ha nem cicababás a stílusod, akkor nagyon jól fog állni! Jó kis laza, sportos cipő! Nekem tetszik, el tudnám magamon képzelni, pedig lány vagyok. És alternatív:)
7/10 anonim válasza:
Ez fiús, de kapni kimondottan csajoknak is
9/10 anonim válasza:
hát inkább fiús mint lányos ,de ha neked ez tetszik akkor nyugodtan hordd.
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez a mai világban már nem lényeg, mi fius, mi nem:-) A fiuk hordanak már lányos cuccot, a lányok is hordhatnak fius cuccot. Annyi a különbség, hogy egy lányon jol tudnak állni a fius cuccok, mint fiun lány cucc :-)
bátran hord ilyet. Megfelelő öltözékhez jól fog állni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!