Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pasikat riasztja, ha egy...

A pasikat riasztja, ha egy lány mindig feketében jár és szereti a metál zenét?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem, hogy a pasiknak nem jön be az, ha egy lány feketében jár. Sőt már az is zavaró, vagy legalábbis nem túl vonzó ha egy lány szereti a keményebb zenéket, pl. rock, metál. Ez tényleg így van? 24L
2012. júl. 14. 13:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%

Miért jár feketében? Nincs más ruhája?

Miért szereti csak a metált? Koncz Zsuzsa nem jó?

2012. júl. 14. 14:03
 2/14 anonim válasza:
Szerintem hülyeség! Én is ilyen vagyok nem is kicsit mégis volt valami ami megfogta a barátomat bennem. :) Ne parázz ezen. Ha valaki szeret nem azért fog szeretni mert kemény zenét hallgatsz meg feketébe jársz, hanem a szívedért.
2012. júl. 14. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 éves korom óta hallgatok punk-rockot, 12-13 éves korom óta pedig igénylem, hogy egy számban üvöltsenek és screameljenek. Csak feketét hordtam acélbetétessel. Persze, hogy senki nem figyelt rám, ha mindig bő pólókban, és nadrágokban jártam, amik eltakartak, ennyi erővel csadorban is járhattam volna. Aztán 8.második félévében elkezdtem nőiesedni. Az acélbetétesemet le kellett tennem egy időre. A hosszú bő pólóimat csak vékony, szűk legginggel veszem fel, szétszaggatott shortokat hordok mintás harisnyával és szűkebb pólókkal, stb, stb. Én imádom a meglepettséget a fiúk arcán, miután megmutatom nekik a kedvenc számomat(mert gyakran kérik), és egyáltalán nem látom a szemükben a távolságtartást vagy bármit ezután. Főleg, hogy szőke a hajam.

A fiúknak nem az nem jön be, ha egy lány feketében jár, hanem az, ha fiúsan öltözködik.

2012. júl. 14. 14:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A metálos pasiknak tuti bejön.
2012. júl. 14. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy. Az átlag "divat" pasikat biztosan, de nekik ott vannak a pláza cicák. Ne aggódj, nagyon sok srác szeretne olyan lányt, mint te. :)
2012. júl. 14. 15:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:) Igen, az igaz, h egy férfi a személyiségem miatt fog szeretni, de az első benyomás is számít. Én meg úgy vettem észre, hogy ez a stílus, és az amilyen zenéket szeretek, taszított sok pasit. Mondjuk azok a srácok tuti nem olyan stílusúak voltak, mint én. Ha vannak is olyan srácok, akiknek ez bejön, akkor kevesen lehetnek, vagy én nem járok olyan helyre ahol ők vannak (mondjuk ez valószínűbb, pl. koncertekre). Sokan azt gondolják, h aki feketébe jár, annak nincs stílusa, nekem is a fejemhez vágták ezt, pedig szerintem pont nem így van.
2012. júl. 14. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát az, hogy állandóan feketébe járna, az annyira nem tetszene, de azzal nincs baj, ha metál zenét hallgat:) a hozzá hasonló stílusuaknak biztos tetszhet
2012. júl. 14. 15:27
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Én bírom a feketét, meg kb. mindenki, akit ismerek.

Akik rózsaszín és ilyen p*csás színeket hordanak, azok azok is...

Maradj ember!

19/f

2012. júl. 14. 15:34
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Nemtudom, én lány vagyok, de szerintem vannak kifejezetten szexi rocker csajok, ők biztos bejönnek a srácoknak, főleg a hasonló stílusúaknak, viszont vannak ezek a "sötétség gyermekei" akik szerintem borzalmasak, és megfigyeltem hogy a legtöbb srácnak nem jönnek be. Azokra gondolok, akik ha meglátnak valakit miniszoknyába és topba, már hisztiznek hogy milyen k*rvás, ha pedig meglátnak egy rózsaszín hajgumit visítanak mint a leölésre szánt malac hogy "fúúúj de undorító" de ilyenek általában a tizenöt- tizenhat évesek között vannak, és általába nem hordanak csinos, nőies cuccokat csak bő férfi pólót és pulcsit, és nyáron is hosszúnadrágba járnak, és szándékosan folyton szomorú arcot vágnak, ezek után csodálkoznak ha a srác aki tetszik nekik összejön egy kedves, mosolygós, csinos lánnyal.
2012. júl. 14. 18:14
 10/14 anonim ***** válasza:
A rockereknek biztos tetszel.
2012. júl. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!