Lányok nektek milyen hajak jönnek be egy pasin? (rocker) És a szakállal, hogy álltok? Pl (alsó ajaktól állig kicsit lejjebb)
Van itt pár szóba jövő típus:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Vagy a full hosszú haj lenne a nyerő??
Kort is légyszi
én nem vagyok oda az emo-s féle hajért..legyen hosszú,vagy középhosszú.
a szakáll szintén jöhet,úgy ahogy,csak jól álljon neki.
17L
Nekem 2. tetszik a legjobban.
17/L
Hát reméltem is, hogy nem az emo haj lesz a nyerő mert nekem sem tetszik, de ez az én véleményem :)
És a második képtől azért már hosszabb a hajam kicsit :)
köszi a választ
Szia, hosszú haj szerintem kizárva(sok ápolást igényel, illetve nem mindenkinek áll jól). Amik képeket linkeltél, háát nem azok közül sem tetszik egyik se nagyon. Nekem a favorit hajam ez: [link]
illetve a régi stílusa, ha hosszabb hajat akarsz: [link]
Ezek mellett pedig Billie Joe Armstrong és ebben a videóban található(10mp-től) szőke srác haja: http://www.youtube.com/watch?v=g3XLdkOmT4U
Szakáll tekintetében szintén vagy Synyster Gates, vagy a szőke srác stílusa jönne be.
De persze ez attól is függ, hogy milyen az arcformád, de remélem, azért tudtam segíteni.:)
20/L
Ééértem hát érdekes formák :)
Amúgy azért érdekel ennyire mert nyáron vágattam le kicsire (előtte hátközépig érő volt)
És rájöttem, h nem szeretnék rövidet csak nem tudom milyen lenne jó...
ez lemaradt 22/F
"Ééértem hát érdekes formák :)"
Vagyis nem tetszenek:D nem mondtad, hogy mennyire akarsz "extrémet", de, ha nagyjából leírod, akkor mutatok még neked dolgokat, hogy neked is megfeleljenek:P:D
legközelebb ne vágasd le a szép hajadat! :)
Éljenek a hosszú hajú pasik!!! :D
17L
jaaaj akkor kicsit előbb kellett volna találkoznunk :)
Bár kitudja lehet találkoztunk is ;)
Egyetértek az előttem szólóval:D Egyik sem rockernek való haj, talán az utolsó. Növeszd meg megint hosszúra,annál jobb úgysincs:P
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!