A rocker lányok milyért nem jönnek be nagyon a fiúknak?
Nincs igazad.
Ha XL-s Tankcsapdás pólóban, terep/gyakorlónadrágban és acélbetkósban, eseleg a legférfiasabb sportcipőben járó, "Dögoljön meg az összes diszkós k.rva"-felfogású rocker "lányokra" gondolsz, hát, akkor ezért.
Miért kell mindig általánosítgatni, aztán csak a sírás van, ha a "diszkósk.rvák" azt mondják, hogy "büdösbunkóparaszt rocker".
Jah 69%-os, én a kérdezőnek írtam ^^
De igen, az általad leírt fajtával is találkoztam már. Szerintem amit te írtál, és amit én, na azok a két véglet. Egyik sem jobb. De szépen meg lehet(ne) találni a középutat is.
ma 22:54
én is rockzenét hallgatok leginkább. bár sose neveztem magam rockkernek, mert az is csak egy általánosítás, meg hallgatok elektronikus zenét is (már) meg rengeteg más stílust is! és... amit te írtál az iszonyat primitív megnyilvánulás és általánosítás.
19L
és kérdező, mindenkinek más az ízlése, van akinek bejön. lényeg az ápoltság, meg szerintem nem valami pozitív dolog a szemellenzős gondolkodás. egyik oldalról sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!