Lányok nektek milyen hajak jönnek be egy pasin? (rocker) És a szakállal, hogy álltok? Pl (alsó ajaktól állig kicsit lejjebb)
Van itt pár szóba jövő típus:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Vagy a full hosszú haj lenne a nyerő??
Kort is légyszi
az első borzalom
a második b*zis semmi rock nincs benne
a harmadik mind közül a legrosszabb
a negyedik elmegy
egy rockernek full hosszú haj áll igazán jól
16/L
Ez a Chester Bennington ez a linkin parkos srác mi...
Hát én nem tudom neki csak sima rövid haja van nem? Vagyis a gugli csak olyanokat dobott ki....
Én nem olvastam el az előző hozzászólásokat, csak a kérdésre válaszolok.
Rocker csaj vagyok és egyik képen lévő pasi se jön be!!
Hosszú haj mániám van :$ de hosszú hajat is csak szakállal tudok elképzelni..kivételt képez a fiatal Axl Rose és Duff :)
és
illetve a Depresszió énekese, a Feri még wow :D
egyébként pedig az én ideálom a sötétbarna hát középig érő haj és szakáll, legszívesebben a pasim képét linkelném be :P vagy pár ismerősömét :D de ezt nem teszem, ezért:
ha lenne szakálla szuper lenne, haja gyönyörű:
De nekem a macis típusú pasikkal sincs bajom, sőt fantasztikus hozzájuk bújni :$ :)) szinte majdnem mindegy a külsője, csak legyen hosszú a haja :)))
22/L
az "utolsónak"
Na hát ez jó vagyis ugye nyáron vágattam le a "sörényt" (hátközépig érőt)
Azóta sokan mondták,h jobb így, mostanában csajokkal akikkel kicsit közelebb kerülök mind azt mondja, h. nekik inkább az jött be amikor hosszú volt a hajam :S meg általában nekik is a hosszú haj jön be szal EZ ISZONYAT :D
köszi a választ egyébként és igen nekem is van meg volt is szakállam ;)
Én vagyok a 15-ös válaszoló. Most találtam ezt az oldalt és na ezen az oldalon itt mindegyik pasi number one!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!