Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A pasikat riasztja, ha egy...

A pasikat riasztja, ha egy lány mindig feketében jár és szereti a metál zenét?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem, hogy a pasiknak nem jön be az, ha egy lány feketében jár. Sőt már az is zavaró, vagy legalábbis nem túl vonzó ha egy lány szereti a keményebb zenéket, pl. rock, metál. Ez tényleg így van? 24L
2012. júl. 14. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"ha a srác aki tetszik nekik összejön egy kedves, mosolygós, csinos lánnyal."

A "sötétség gyermekei" (főképp Manson-imádó gyökerek) tényleg borzalmasak, de inkább egy fehér bőrű, "búvalb*szott" csaj, mint egy általad is említett k*rvás csaj (bár nem tudom, miért mondanánk egy toppos, miniszoknyás csajra, hogy k*rva, az a cuccok milyenségétől függ).

19/f

2012. júl. 14. 23:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszhetne? Én pl kifejezetten ilyen emberekkel barátkozom(mondjuk lány vagyok) Szimpatikusabbak.

Barátnőm is metált hallgat és igaz, hogy fehér bőre van, de csodásan szép kék szeme, és szőke haja. Feketét hord, de az alakjához illő ruhákat. És van barátja, és nagyon boldogok együtt :)

2012. júl. 15. 19:49
 13/14 anonim válasza:

hát kinek milyen az izlése.Nem vagyunk egyformák.

Am nekem nagyon nem jön be :S

2012. júl. 19. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Feketében jársz és a keményebb zenéket szereted? Ez csak plusz... :D
2015. febr. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!