Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, Feleségek! Kölcsönöztetek vagy vettetek ruhát az esküvőre? Milyen keretből gazdálkodtatok az esküvőn? Lagzi? Hány személlyel?
Az mi esküvőnk jövő augusztusban lesz, a helyszín még kérdéses. Olyan 120-150en leszünk, középkategóriás esküvőre-lagzira gondoltunk. A keretünk olyan 1M ft lesz, de ebbe benne van a ruha is. Szerintetek kitudjuk hozni belőle?
Köszönöm előre is!
Szerintem nem. Középkategóriás szintű esküvőnk 1 millióból jött ki 40 főre 3 éve.
A szintet úgy kell érteni, hogy megvásároltam a ruhámat, a férjemét szabattuk. Egyedi tervezésű meghívó, egyedi gyűrűk, szállás kb. 25 főre, nagyon bőséges, jó minőségű ételek és italok (pl. 100%-os gyümölcslevek), jó fotós stb.
A luxustól azért messze volt persze, pl. a dekorációt magunk készítettük, a székszoknyákat mi tettük fel (ugye csak 40 darab volt :) ), vőfélyünk és videósunk nem volt.
Ruhát vettem,50ezerért,jófogás,apród,rengeteg van fenn,jobban jöttem ki mint egy ugyanugy használtat kölcsönöztem volna szalonból.(el is adtam azóta 45ért)
50 főre volt a kaja-pia 450ezer.
Nekünk 107 fős lagzink volt és 1,3 millióban állt meg. Jó, ebben a gyűrűktől kezdve minden benne van az utolsó fillérig. A ruhát megvettem, majd eladtam (így 0-ra jött ki végül, mint ahogy az egész lagzi is).
Az étterembe bevihettük az italokat, ezen rengeteget spóroltunk.
1 millióból nem tudnátok kihozni, viszont összességében igen, ugyanis egy csomó minden van, amit utólag kell fizetni. Nászajándékként manapság nagyon sokan pénzt adnak, ha azt is a ktg-ek egy részére fordítjátok, akkor ki tudtok jönni belőle.
Szerintem ennyiből nem jössz ki.2 éve volt az esküvőnk.
Költségek:
ruha (bérelt): 80.000
cipő,fejdísz,harisnya,fehérnemű,kis táska: 25.000
körmös,sminkes,fodrász :20.000
meghívó :10.000
szertartásról videó : 10.000
fotós : 60.000ft
zenész : 60.000
torta,torta dísz :50.000
aprósütemény,kis torták :20.000
szeszes ital : 30.000
templomi esküvő :10.000
polgári esküvő : 30.000
dekor :20.000
virág( 3 csokor,1 kitűző):25.000
öltöny,cipő :50.000
mennyecske ruha,harisnya,cipő:20.000
köszönő ajándék :10.000
étterem 7000/fő :350.000(50 -fő volt)...ennyi jutott hirtelen eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!