Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabszem kérdése:
Mennyiért kölcsönöztétek a menyasszonyi ruhátokat?
Figyelt kérdés
Én varratni akarom, csak kíváncsi vagyok a kölcsönzési árakra.2012. dec. 13. 21:29
1/20 anonim válasza:
3 éve 130ezer.Sajnos beleválasztottam a legdrágábba,ami a szalonban volt.
2/20 anonim válasza:
Én ezt a ruhát vettem meg első tulajdonostól 125 ezerért. A szalonban akciósan 130-ért, nem akciósan 160-ért kölcsönözhettem volna...
3/20 anonim válasza:
70e-ért kölcsönöztem.Rám varrták a ruhát nagyrészt, az én ízlésem szerint.Természetesen rajtam volt először.
4/20 anonim válasza:
80 ezer + 10 ezer a menyecskeruha
5/20 anonim válasza:
40ezerért kölcsönöztem(benne volt a fodrász,smink is).+30ezret is kellett fizetnem,ha nincs semmi baja a ruhának,akkor visszakaptam azt a pénzt
6/20 anonim válasza:
110 ért kedvezményesen, egyébként csak a ruha 160 lett volna. De mivel ez esküvő kiállítás után volt, így a 110 e-ben benne volt a menyecske ruha, az abroncs, a kesztyű és a fátyol is.
7/20 anonim válasza:
én 80ért vettem. kölcsönözni drágább lett volna ugyanezt.
8/20 anonim válasza:
Tavaly novemberben került 160-ba! Idén már 200 fölött van ugyanaz a ruha, mivel idei modell!
9/20 anonim válasza:
én is varrattam, de csak végső elkeseredésemben...
160 lett volna kölcsönözni a ruhát cakk pakk fátyollal, abronccsal, kis szütyővel...
15,000ért megvettem a ruhához az anyagot, nekem mondjuk ingyen varrták, de kb. 20-30E lett volna a varrása, 5E volt a fátylam, abroncsot kaptam kölcsön...
nagyon nem éri meg kölcsönözni!!! :S
10/20 anonim válasza:
Egy éve én 180-ért megvettem, mert 140 lett volna a kölcsönzési díj.
Azóta sem tudom eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!