Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiért kölcsönöztétek a menyasszonyi ruhátokat?
én sajnos még csak a szalagavatós ruhámról tudok véleményt írni,de az enyém 90e volt...
#13... hát te nem lehetsz vmi észlény..
Anno a szalagavatómon 15ért volt a ruhám kölcsönözve, és amúgy 10ért akartam, csak vhogy mellényúltam :D
Amúgy a kölcsönzési árak 40.000 és a csillagos ég között van, a normális áraknál maradva 40-120 ezerig kölcsönözhetsz egész jó darabokat, viszont sokszor lehet látni eladásra kínálva 80ezerig szép darabokat (amiket ugye már egyszer hordtak, de ha jobban belegondolsz, akkor a kölcsönzött ruhát is már ezerszer hordták előtted, hiába mondja azt az eladó, hogy te vagy az első viselője, mert ahányan azt felpróbálták...!)
Illetve én ismerek két szalont, akik másolatokat gyártanak elég jó minőségben, ők eladásra varrnak 40-120 ezer között.
Tehát összefoglalva:
A kölcsönzőben kiveszed mondjuk 60ért, azt le tudják neked másolni sajátra 50-60ezerért.
Viszont ha ügyes vagy, akkor 30ezerért kaphatsz már visszaköszönő ruhákat, de ha van pénzed költekezni, akkor menj a Vera Wang utánzatra (Daalarna) és dobj ki az ablakon 200ezertől 650 ezerig az ablakon.
u.i. Annyi közöm van a ruhákhoz, hogy napi szinten foglalkozom velük, elég jó rálátással :D.
u.i2: Kínai oldalakról (tehát amiben tényleg(!) kínai hangzású felhasználónév van) NE RENDELJ, mert silány munkát csinálnak.
Viszont minden más Európai oldalról pozítiv visszajelzések vannak, hogy azt kapják, amit kérnek! :)
A 200 ezer az már a drága kategória,nem az átlag.Nekem most márciusban lesz az esküvőm,96 ezer a ruhám+ 20 ezer a menyecske.És nem egy egyszerű fehér ruhám lesz.
1.kép
Menyecske ruha: [link]
Szintén első kép.
Jó igaz,nem hiper,szuper olasz tervezők ruhája,hanem magyar tervezőé,de őszintén nekem nem is tetszenek azok a ruhák + nem az a fontos nekem,hogy ki tervezte,hanem,hogy hogyan áll rajtam,és jól érzem e benne magam .
16.
Tudod, az a baj a mai fiatalokkal, hogy nem látják át a bál lényegét. Oda egy fehér ruha kell (csak tudnám amúgy mi a francnak) azért h öt percet táncikálj benne, csak mert megkapod a szalagodat.. - ha még az érettségi után lenne örömünkben.. - Sok lány ilyenkor teljesen bekattan és MENYASSZONYI ruhákat kölcsönöz(!), holott ennek az egésznek nem ennek kéne a lényegnek lenni.
Te is csak egy áldozat vagy.
Ha pedig kölcsönzőben 200ezerért találsz ruhát, megint csak sajnálni tudlak, mert az én ruhámat, amit szeretnék majd hordani, -megvarrva- -örökre- 70ért csinálja meg az egyik szalon.
Vagy találtam már hasonlót 20ezerért, amit saját kezűleg fel tudok turbozni olyanra, amilyet szeretnék! :)
Okosan kell élni annyit mondhatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!