Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hol vettétek a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol vettétek a menyasszonyi cipőtöket?

Figyelt kérdés
Vettem egy menyasszonyi ruhát, a héten mennék a varrónőhöz, hogy megnézzük, hol kell igazítani, de még nincs cipőm. Budapesti vagyok, kb. 15 ezer forintig szeretnék szánni rá. Hova tudnék menni, ahol nem csak olyan tipikus hegyesorrú cipők vannak? A lábam a legátlagosabb, 38-as méret, és nem szandált szeretnék (márciusban lesz az esküvő).

2012. dec. 9. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
én az Ázsia centerben vettem. 2 fehéret és 1 feketét, összesen 10.500 forint volt a 3 pár, és nagyon szépek! :)
2012. dec. 9. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
A Blahán a Skálában 3500-ért vettem cipőt.
2012. dec. 9. 17:16
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Nyugati-skala, 4000ft volt
2012. dec. 9. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

én turiban vettem :) de minden kínaiban lehet kb. találni

egy cipőre, egy alkalomért én nem adnék ennyit, de ez már a Te dolgod

2012. dec. 9. 20:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem szívesen adok ki ennyit, csak egyelőre még ennél is többért láttam :S
2012. dec. 9. 20:54
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

én személy szerint rendeltem...romániában...egy csodaszép esküvői szalonban...kék cipőm lesz, nagyon magas a sarka, de iszonyatosan kényelmes, igazi bőr cipő és a lábamra készítik...15.000ft lesz, ez tény, de ezt életem végéig hordhatom:) ha ez nincs, akkor én max 5ezret szántam volna rá...igy kicsit drága nekem, de ez most tényleg megéri:)

24L

2012. dec. 10. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is az Ázsia centerben vettem kerek orrút, ráadásul bőr bélése volt úgyhogy nem volt kényelmetlen. Kb. 5 centis a sarka, és nincs rajta semmi cicoma, teljesen egyszerű fehér. 2500 Ft volt. A szalonban amúgy ahol a ruhámat vettem csak hegyes orrúak meg gyöngyökkel agyoncicomázott cipők voltak, amik nem tetszettek, nálam nem is az ár volt a mérvadó. Meg mivel egyszerűt vettem, hisz úgyis látszik a szoknya alatt, fel tudtam venni más ruhához is.
2012. dec. 10. 10:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Kínaiban vettem kb 3000 forintért. És jól is tettem hogy nem vettem drágábbat, mert azóta sem volt rajtam, plusz mikor mentünk a várba fényképeszkedni , be kellett menni a fák alá, ide oda és nem tett jót.

Gyanítom nem is lesz többet a lábamon, és nem is volt így visszagondolva olyan nagy jelentősége a cipőnek mint ahogy előtte gondoltam. Szerintem azt a 15 ezret költsd másra, pár ezer forintos cipő jó lesz.Mondom ezt úgy hogy törekedtem az esküvőnkön mindenből a legjobbra, de így visszagondolva örülök hogy cipőre nem költöttem többet.

2012. dec. 10. 14:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Délután megyünk az Ázsiába körülnézni, szurkoljatok! :)
2012. dec. 10. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
1. vagyok, egyébként kinek nem tetszett a válaszom?
2012. dec. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!