Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha az internetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha az internetről?

Figyelt kérdés
Rendelt már bárki ruhát a neten? Úgy értem, nem Magyarországról? Nekem egy jenjenhouse.com - on található ruha tetszik, de tartok a nemzetközi postától. Az interneten látható össze szállítással együtt is olcsóbb, mint itthon egy ilyen ruha bérlése. Van valakinek tapasztalata külföldi, rendelt menyasszonyi ruhával kapcsolatban? Elégedett voltál? Nem? Volt valami probléma? Meséljetek, kérlek!
2012. nov. 17. 16:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

ismerősöm rendelt ruhát külföldről.

2 héten belül itt volt,nagyon szép volt,stb.

1 gond volt vele,hogy kicsit kisebb lett a méret,így fogynia kellett 3 kilót :D de amúgy semmi gond nem volt vele. amire vigyázz,hogy jól nézd a méretet. inkább legyen picivel nagyobb,a méretednél. de inkább próbálni jobb.. én azt mondom:)

2012. nov. 17. 17:08
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy próbálni jobb lenne, de ha egyszer féláron megtarthatom, mint amit bérelni lehet? Hát nem tudom... ráadásul sok szalonban nem is lehet ilyen ruhát kapni, mert a nagy, abroncsos ruhák a menők, nekem meg egy egyszerű ruha tetszik, amiből 1-2-t tudtak mutatni eddig, az sem volt ilyen. Budapesten hol érdemes körülnézni, ahol csipke menyasszonyi ruhák vannak és nem csillagászati áron? (A netes méretre szabva, házhoz hozva 60.000.- lenne).
2012. nov. 17. 17:11
 3/26 anonim ***** válasza:
76%

Azért sokmindennel vigyázz az interneten! Az ilyen alibaba, ebay, stb. oldalakról nem azt a ruhát fogod kapni, amit a képen látsz, hanem egy kínai, műanyagmásolatot. Sajnos...

Ahogy megnéztem, az oldal, ahonnét rendelni készülsz is ilyen. Más gyártók képeit lopják el, majd többféle színben, anyagból utánzat méretrevarrását vállalják, ezért adhatják ilyen olcsón.

Ahol tényleg kézzel készített és méretre alakított ruhát kapsz, az pl. az etsy, dawanda. De én inkább azt javasolnám, hogy válassz ki egy modellt, ami tetszik és itthon varrasd meg egy fiatalos, jó varrónővel. Így rád is próbálják, és az anyaga sem valami gagyi kínai lesz, hanem az, amit te választasz.

2012. nov. 17. 17:15
 4/26 anonim ***** válasza:
96%

Rendeltem a Tidebuyról, és kissé késtek az önmaguk által szabott határidőhöz képest, de biztosan azért, mert egyedi méreteket adtam meg.

A vámköltséget még hozzá kell adnod a ruha árához! Nekem a ruha 28.000 volt, a vám még rátett 10.500-at.

2012. nov. 17. 17:17
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
dh gate ruha tokeletessen megfelelt az eredetinek csodaszep volt..Soha nem kolcsonzotem volna tucatruhat
2012. nov. 17. 17:49
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
A ruha csak nagyjából lesz olyan, mint a képen, sokkal szarabb lesz a minősége, a tartása, az anyaga, remélem ezt tudod:)
2012. nov. 17. 18:39
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
A Tidebuy-ről én is rendeltem már és semmiféle csalódás nem ért, az anyag, a szín, a méret, minden stimmelt.
2012. nov. 17. 19:20
 8/26 anonim ***** válasza:
47%

Az olyanok, akik azt állítják, minden stimmelt még életükben nem láttak normális ruhát közelről, vagy kamuznak. Egy hozzáértő röhögve megmondja 10 méterről, melyik a másolat és melyik nem. Magatokat csapjátok be...

Mindenki tisztában van vele, hogy ezek az internetes ruhák kínából jönnek, poliészter anyagúak, és egyáltalán nem mutatnak úgy mint a képen. Számos példa van rá az interneten, ahol bemutatják, milyen a modellképen a ruha, és milyen a kézhezkapott.

Linkelek pár összehasonlítást:

[link]

[link]

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. nov. 17. 19:45
 9/26 anonim ***** válasza:
60%
Itt van még egy, ezen rengeteg összehasoníltás van: [link]
2012. nov. 17. 19:46
 10/26 anonim ***** válasza:
72%

8-as! Te se vagy teljesen normális!

Az én ruhám pl szebb is volt élőben, és nagyon-nagyon sok anyag volt benne!

2012. nov. 17. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!