Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ukrajnában, azon belül Beregszászban vagy környékén tudtok konkrét esküvői szalonokat ajánlani, ahol olcsón tudok menyasszonyi ruhát venni?
Beregszász- a "pláza" udvarán van a Díva szalon, nagyon jó árakkal szépséges ruhák vannak, minden szükséges kiegészítővel. Én ott vettem, és 2 ruha, plusz mindenféle kiegészítő kevesebb mint 100 ezer volt. :)
Remélem tudtam segíteni! :)
Az én ruhám Beregszászról való volt, ebből a szalonból:
Ezeken kívül is bármit megvarrnak, ha mutatsz nekik képet és anyagot. Nagyon korrektek és jó árban vannak. Az én ruhám kb 45E volt, de épp rendkívül gyenge volt akkor a forint XD, amúgy sztem 40-ből kijött volna.
Ezen kívül még sok más szalon is van Beregszászon, nem lehet nem megtalálni őket. Ha mást nem, megkérdezed a járókelőket, és simán eligazítanak. Volt még a Hollywood és a Diana, amelyek nevére emlékszem, illetve a Diva is, valaki említette már korábban.
Amúgy meg ha elmész az Image-be (egy zárt, hatalmas piac), még ott is találsz legalább 3-4 szalont.
Sok sikert a keresgéléshez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!