Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok majd találni magamnak menyasszonyi ruhát?
Figyelt kérdés
175cm és 55kg vagyok. 75/B-s melltartót hordok. Tudnátok segíteni (linkelni), hogy mi állna jól, szerintetek?
Bárhol a mértedre alakítanak, vagy varratsz egyet, ha esetleg nem találsz olyat ami minden szempontból jó lenne.
2012. nov. 5. 19:55
2/14 anonim válasza:
Magas, karcsú, csinos lány lehetsz. Naná, hogy találsz gyönyörűt, egyet se félj!
2012. nov. 5. 19:56
3/14 anonim válasza:
Ilyen paraméterekkel? A "nagy könyv" szerint neked szinte minden ruha jól áll. (persze a test arányaidat nem tudjuk, azt csak élőben tudja megállapítani az ember, ezért is kell többfélét felpróbálni)
Te bármelyik ruhában szép lennél, szóval szerintem bármilyen színt, fazont, hosszt, dekoltázst stb. felvehetsz, ami csak tetszik!
2012. nov. 5. 20:15
5/14 anonim válasza:
Nekem van egy eladó ruhám, hasonló paraméterekkel majdnem jó volt rám, annyi h én alacsonyabb vagyok, és kicsit hosszú volt nekem. Ha érdekel írj egy privátot és megmutatom :)
2012. nov. 5. 20:17
6/14 anonim válasza:
Mintha a saját adataimat látnám... :) Én 57 kg voltam az esküvőnkön. De akkor már pocakos voltam a kislányunkkal. 24voltam,most vagyok 27 és most jön a kistesó most is kb annyi vagyok súlyban.Sajnos nem tudok hizni.. [link] Ezek voltunk mi.. A szoknyámon olyan berakások voltak mint a felső csipkerésze.Egyberuha volt. NEkem a vágyam a nyakbaakasztós volt,de mivel ősszel volt az esküvőnk igy az kissé hideg lett volna. Meg nekem nagyon kilátszik/ott a kulcscsontom igy azt el kellett takarni. Szintén 27N
2012. nov. 5. 20:35
7/14 anonim válasza:
Szerintem pont a te alkatodra csinálják az összes ruhát :)
2012. nov. 5. 22:06
8/14 anonim válasza:
Derék, csípőadatok is jóljönnének :)
Egyébként ez alapján magas, karcsú, normál mellméretűnek tűnsz, tehát szinte minden ruha jól áll. Kb. minden jöhet, A vonalú, hercegnős, mell alatt bővülő, sellő fazonú, stb.
Azt elfelejtettem leírni a kérdésben, hogy pántos (nem nyakbaakasztós) és uszály nélküli ruhát szeretnék. De ahogy néztem, leginkább pánt nélküli és uszályos ruhák vannak. :( Tudtok esetleg ilyen ruhákat is linkelni? Derék- és csipő adataimat nem tudom pontosan, de L-es méretet hordok (30-as nadrágjaim vannak).
Remélem, azért majd találok itt a környékünkön az elképzeléseimnek megfelelő ruhát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!