Menyasszonyi sminket szeretnék készíteni magamnak, tippek a tartósságra?
ki kéne bírnia déltől másnap reggelig.
valami ilyesmit szerretnék:
megfesteni megtudom, csak sajnos összeredőtődik a szemhéjpúder a szemhéjamon... valamint tartok tőle, hogy bőgni is fogok, ajánlanátok valami tényleg szép, dúsító-hosszító-beszélő-vízálló szempillaspirált? Szemceruzából is létezik vízálló? Ilyet tudtok? Árban mire számítsak? Köszönöm
Először is, szerintem ez borzasztó erős lenne esküvői sminknek, válassz szolidabb, natúrabb sminket erre a napra. Sminkfixálót (ami tuti jó) én a MAC-et ajánlom, a neve Fix+. Nem tudom a pontos árat,olyan kb 5000 Ft, de lehet már venni náluk kisebb kiszerelést is, valószínű az olcsóbb.
A szemhéjad tartósságára szemhéjalapozót érdemes beszerezni. Ezek közül a legjobb, de elérhető áron és viszonylag könnyen beszerezhető az az Artdeco szemhéjalapja (kb. 2-3000 Ft). Müllerben Douglasban találod meg, ha jól emlékszem.
Minőségi szemhéjpúder sem árt, hogy biztos a helyén maradjon minden. Én erre a sleek palettáit ajánlom. Van belőle egy csomó és 2000 Ft körül mozognak. A MakeupPlaza-ból meg is tudod rendelni.
Jó alapozó elengedhetetlen, lehetőleg olyan, ami nem folyik le. Én erre a célra a Max Factor lasting performance alapozóját ajánlom. 4-5000 Ft.
Szempillaspirál, ami nekem bevált a Max Factor False Lash Effect, itt most akciós. Eredeti áron kb 4-5000 Ft.
Ha ezt mind be kell szerezni, akkor szerintem sokkal egyszerűbb lenne elmenni egy profihoz, aki tuti, hogy betonbiztos sminket csinált a termékek árának töredékéért.
Én elég régóta sminkelek, nem csak magamat de másokat is, de még én sem vállalnám be a nagy napot saját készítésű sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!