Mit gondoltok erről a menyasszonyi ruháról? Mennyit nem sajnálnátok érte adni?
Nagyon szép, de nem ez álmaim ruhája, amit majd az esküvőmön viselnék, így ezért semmit nem adnék.
Álmaim ruháját viszont több száz ezerért is megvenném, ha lenne rá pénzem.
Első, már ne haragudj, de a menyasszony olyan ruhát vesz fel, amilyet akar!
Kérdező: gyönyörű ruha, de nekem sem álmaim ruhája. Ha az lenne, én is több százezret adnék érte, bár az én esküvőm még messze van. :)
16/L
Kedves 5. válaszoló.
Az egyik ismerősöm kb. ugyanazt mondta,amit te írtál.Az ismerősöm egy olyan lány,aki annyi pasival lefeküdt már,hogy számát se tudja,volt,hogy reggelenként ismeretlen embereknél ébredt.Na,én így szégyellnék templomba menni,vagy egy pap elé állni.Attól,hogy valaki felvesz egy kivágott ruhát,még nem lesz erkölcstelen és nyugodtan bemehet a pap elé.Én így gondolom.Amúgy meg,nem hiszem,hogy valaki aszerint választ menyasszonyi ruhát,hogy felvehető-e templomba vagy sem.
Te úgy, én meg úgy, hogy elvagyok az eltitkolt 35 szeretőmmel inkább, minthogy tudjam, hogy egy szent helyen éppen felizgatok embereket.
De éppenséggel, azt is utálom, ha a fb képeimet nézik, és dicsérik, én ilyen szégyellős vagyok.
Ettől függetlenül 150-200 -at adnék ezért maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!