Hol lehet venni egyszerű, de csinos (akár menyasszonyi) cipőket jó áron?
Figyelt kérdés
Elég régóta keresek olyan platform magassarkút, ami nem túl "batár", inkább közepes sarkú és elöl sem magasabb 1-1,5 cm-nél. Mindezt zártban és testszínűben. 1 hónap múlva férjhez megyek és félek, hogy nem fogok ilyet találni. (Kifejezetten esküvőit azért nem szeretnék, mert aztán nem tudom hordani, és úgyse hófehér a ruhám..) Sajnos mindenhol kb. ugyanazok vannak: vagy "mamás" vagy mint egy rúdtáncosé.:) Nem nagyon van átmenet, max. horror áron. Gondoltam, hátha pont itt kapok egy jó tippet.. Már tényleg nem tudom, hol nézelődjek..2012. aug. 29. 00:00
2/3 anonim válasza:
Ha Budapesten laksz vagy közel hozzá, akkor sétálgass a körutakon, rengeteg cipőbolt van, ahol 2-3-4000 Ft-ért találhatsz magadnak. Én speciel a nyugati aluljáróban vettem szalagavatóra cipőt. Nem szoktam ott vásárolni, nem is szívesen szántam rá magam, de ott legalább van :) 2000-ért vettem!
3/3 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez lemaradt..:D Pesten lakom, de ha valaki máshol tudna, azért az is érdekel, hátha pont járok arra is vagy van boltjuk itt..:)
2012. aug. 29. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!