Mit gondoltok, fel vehetek menyasszonyi ruha alá cicanadrágot?
Figyelt kérdés
Ilyet: [link]
Most lesz ősszel az esküvőnk, a ruha alján a díszítések megkívánják a nagy abroncs szoknyát, és már tegnap is fáztam benne. Nagyon könnyen felfázok és nagyon beteg vagyok, 8 éve vesemedence gyulladást kaptam, mert leültem ősszel a nem túl hideg padlóra. Ezért gondoltam erre a megoldásra.
2012. szept. 2. 12:17
1/8 anonim válasza:
ha olyan a ruha, hogy nem látszik ki alóla, akkor szerintem teljesen mindegy, mi van rajtad alatta, úgysem látja senki
2/8 anonim válasza:
Egy fehér harisnya azért sokkal jobb lenne... ez valahogy nem illik oda.
3/8 anonim válasza:
Szerintem simán felvehetsz alá. Keress valami szépet,kényelmeset:)
4/8 anonim válasza:
Ha nem látszik ki szerintem nyugodtan.
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy vastag, fehér, pamut cicanadrág teljesen jó. Lehet olyan is kapni, aminek az alján van egy kis csipke, így ha kilátszik, úgy is csinos leszel. Sok szerencsét, és sok boldogságot! :)
6/8 ívy1 válasza:
Persze,és az előttem válaszoló jó ötletet írt,a csipkés aljú ha kivillan akkor is csinos.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Harisnyákat is néztem, de csak barna és szürke volt ami vastag is.
2012. szept. 3. 12:28
8/8 anonim válasza:
Egy vastagabb, áttetsző harisnya nem lenne jobb? Mert a táncnál könnyen kilóg majd. Plusz ha megemeled a ruhádat ha mész valahova... Esetleg a szalonban nem tudnak ajánlani valamit ilyen esetben? Ők mégis ezzel foglalkoznak évek óta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!